Leppäselle ja Lähitielle jatkosopimukset

09.12.2015

5DM_3025

Kettukannattajien iloksi kuuluu taas tuplaten sopimusuutisia: Saku Leppänen ja Matti Lähitie jatkavat JJK:ssa tulevankin kauden!

Vuonna 1995 syntynyt Leppänen on yksi JJK:n monista omista kasvateista ja muutaman vuoden takaisista A-nuorten Suomen mestareista. Keskikenttämies pelasi hyvän kauden, jota tosin kesällä sattunut loukkaantuminen varjosti.

Kymmenen vuotta Leppästä varttuneempi Lähitie on puolestaan porilaisen futismyllyn kasvatti, mutta aloittaa JJK:ssa jo kuudennen kautensa. Alkujaan kaudeksi 2007 Kettuleiriin liittynyt Masse vietti välissä muutaman kauden SJK:ssa, mutta palasi viime talvena Jyväskylään ja JJK:hon tuplarooliin: junioripuolelle valmennuspäälliköksi ja edustusjoukkueen pelaajaksi – sekä osaksi kapteenistoa.

2015-06-14_jjk-pk-35_0037

Lähitien työ Kettupaidassa jatkuu molemmissa rooleissa tulevankin kauden.

– Onhan tämä hienoa: päivät on täynnä futista. Junnupuolella asiat sujuvat hyvin – ja samoin edustusjoukkueessakin.

Aiemmin mies nähtiin JJK:ssa keskikentän sydämessä, mutta viime kaudella Lähitie kuului Kettupaitojen puolustuspään kantaviin voimiin muodostaen varman toppariparin Antto Tapanisen kanssa. Oman pään pitävyys olikin JJK:lla sarjan kärkiluokkaa, muttei lopulta aivan riittänyt nousuun asti.

– Meillä oli kyllä tarpeeksi hyvä joukkue nousuun, mutta pienestä se jäi kiinni. Ei tässä nyt tavoitteista vielä kummemmin ole puhuttu, mutta eiköhän kentällä lähdetä jatkamaan siitä, mihin jäätiin.

Kokenut kettutoppari odottaa tulevastakin kaudesta tiukkaa.

– Ykkösen taso on noussut viime vuosina paljon – se oli viime kaudella kova ja tasainen sarja ja tulee olemaan varmasti ensi kaudellakin, kun sekä FF Jaro että KTP tulivat Veikkausliigan suunnasta mukaan.

Lähitien pelaajasopimus alkaa tammikuun alusta. Leppänen sen sijaan on Kettupaitojen mukana jo tänään klo 14 alkavassa KuPS-ottelussa Vehkahallissa!

JJK:n sopimuspelaajat:
Matti Lähitie
Joona Itkonen
Jasin Abahassine
Saku Leppänen
Tommi Kari
Niko Markkula
Antto Tapaninen
Janne Kuhmonen
Iiro Järvinen
Honar Abdi
Teppo Marttinen
Arjan Goljahanpoor
Settyslas Loutelamio
Severi Vielma

Kausikortti2016_banneri_0311