Lauantaina ensimmäinen Suomen cupin kotipeli – tässä käytännön infoa

31.01.2017

suomencup-jjkmp-ottelumainos-www

JJK aloittaa kuluvan vuoden kotipelinsä tulevana lauantaina 4.2., kun MP saapuu vieraaksi Suomen cupin ottelussa.

Ottelu alkaa Vehkahallissa klo 13:30. JJK:n otteluvuoro alkaa klo 13 eli tuolloin myös alkaa lipunmyynti ja hallin ovet aukeavat yleisölle.

Kausikorttilaisille alennus

Aiempina vuosina Suomen cupin kotiotteluihin sekä harjoitusotteluihin on päässyt ilmaiseksi kausikortilla. Vehkahalliin yleisökapasiteetti kattaa kuitenkin vain noin 200 henkilöä ja se onkin on ollut varattava vain kausikorttilaisia varten. Käytännössä tämä on johtanut kuitenkin siihen, että halliin on jäänyt vapaata tilaa.

Tänä vuonna sisään pääsevät sekä kausikortilliset että kausikortittomat kettukannattajat – sisään otetaan saapumisjärjestyksessä kapasiteetin sallimat parisataa ensimmäistä. Lippu maksaa kausikorttilaisille 3 euroa, kaikille muille 5 euroa – paitsi JJK:n omille junioreille, jotka pääsevät sisään maksutta. Järjestelyllä halutaan varmistaa, että ottelua katsomaan pääsee niin monta kettukannattajaa kuin vain sisään voidaan ottaa.

Veikkausliiga-nousun innoittamana kausikorttikauppa on käynyt ja käy kaiken aikaa kiivaana ja kortteja onkin myyty jo tuplaten hallin kapasiteettiin nähden.

Kioski palvelee – retropipoja taas saatavilla

Kioski tarjoilee kettukannattajille jälleen lämmintä juotavaa sekä maukasta makkaraa! Myynnissä on myös fanituotteita: fanihuiveja sekä vielä viimeiset kappaleet vuoden 2017 Kettukalenterista. Myös retropipoja on jälleen saatavilla.

Asioinnin sujuvoittamiseksi mukaan kannattaa varata käteistä rahaa. Myös korttimaksumahdollisuus on, mutta säästä ja lämpötilasta riippuen sen toiminnassa saattaa olla häiriöitä.

Tulevat kotiottelut

Suomen cupissa pelataan kaudella kevättalven aikana 2017 lohkovaihe ja JJK:lla on MP-ottelun jälkeen edessän vielä toinenkin kotiottelu: 18.2. vieraaksi saapuu Ilves. Myös tuo ottelu alkaa klo 13:30 ja käytännön järjestelyt ovat muutenkin samat.

Ensi viikolla lauantaina 11.2.  vuorossa on puolestaan harjoitusottelu klo 13:15 alkaen. Tuolloin vieraaksi saapuu MiPK.

KausikorttI2017_banneri_2001_final