Ilmiöksi muodostuneeseen kausarihaasteeseen mukaan lähteneillä Kettupaidoilla on lauantaina edessään kenraaliottelu viikon päästä starttaavaa Suomen Cupia silmällä pitäen, kun vastaan astelee perinteikäs mikkeliläisseura MP.

Tulevalla kaudella Miesten Kakkosen A-lohkossa pelaava MP sijoittui viime kaudella lohkossaan sijalle 9. välttäen niukasti putoamisen.
Mikkeliläisten riveissä pelaavat tällä kaudella mm. JJK-paidasta tutut miehet Matti ”Midi” Kohonen ja Mikko Hiltunen.
Joukkueet kohtasivat viimeksi Suomen Cupin lohkovaiheessa vuosi sitten, tuolloin Kettupaidat olivat vahvempia lukemin 4-2. Ottelu oli tasaista vääntöä ja vierailija johti ottelua jopa kahteen otteeseen, mutta lopulta JJK väsytti sinipaidat ja rynnisti voittoon mm. kapteeni Tommi Karin ja Tomi Petrescun maaleilla.

Viikko sitten Veikkausliiga-seura KuPS:ia vastaan pelatusta, kauden ensimmäisestä harjoitusottelusta JJK:lle tuloksena oli maaliton 0-0 -tasapeli, mutta pääavalmentaja Juha Pasoja oli siitä huolimatta tyytyväinen omiensa esitykseen ja peli-ilmeeseen.

– Edellisen harjoitusottelun esitys KuPS:ia vastaan oli meiltä erittäin positiivinen vaikka maalit jäivätkin puuttumaan. MP-ottelu on varmasti ennen kaikkea hyvä pelillinen harjoitus ja mahdollisuus peluuttaa myös pelaajia jotka jäivät edellisessä harjoitusottelussa vähemmälle peliajalle, Pasoja arvioi.

 

Harjoitusottelu: JJK – MP, Vehkahallissa la 20.1.2018 klo 13:15 
Pelin aikana palvelee kioski, joten varaathan käteistä mukaan. Otteluun on vapaa pääsy!

Tervetuloa katsomaan siivittääkö hienosti käynnistynyt kausarihaaste Kettupaidat lentoon myös pelikentällä.

Tartu haasteeseen osoitteessa: kettuhaaste2018.com