Lauantain harjoitusottelussa vastassa MP

19.01.2018

Ilmiöksi muodostuneeseen kausarihaasteeseen mukaan lähteneillä Kettupaidoilla on lauantaina edessään kenraaliottelu viikon päästä starttaavaa Suomen Cupia silmällä pitäen, kun vastaan astelee perinteikäs mikkeliläisseura MP.

Tulevalla kaudella Miesten Kakkosen A-lohkossa pelaava MP sijoittui viime kaudella lohkossaan sijalle 9. välttäen niukasti putoamisen.
Mikkeliläisten riveissä pelaavat tällä kaudella mm. JJK-paidasta tutut miehet Matti ”Midi” Kohonen ja Mikko Hiltunen.
Joukkueet kohtasivat viimeksi Suomen Cupin lohkovaiheessa vuosi sitten, tuolloin Kettupaidat olivat vahvempia lukemin 4-2. Ottelu oli tasaista vääntöä ja vierailija johti ottelua jopa kahteen otteeseen, mutta lopulta JJK väsytti sinipaidat ja rynnisti voittoon mm. kapteeni Tommi Karin ja Tomi Petrescun maaleilla.

Viikko sitten Veikkausliiga-seura KuPS:ia vastaan pelatusta, kauden ensimmäisestä harjoitusottelusta JJK:lle tuloksena oli maaliton 0-0 -tasapeli, mutta pääavalmentaja Juha Pasoja oli siitä huolimatta tyytyväinen omiensa esitykseen ja peli-ilmeeseen.

– Edellisen harjoitusottelun esitys KuPS:ia vastaan oli meiltä erittäin positiivinen vaikka maalit jäivätkin puuttumaan. MP-ottelu on varmasti ennen kaikkea hyvä pelillinen harjoitus ja mahdollisuus peluuttaa myös pelaajia jotka jäivät edellisessä harjoitusottelussa vähemmälle peliajalle, Pasoja arvioi.

 

Harjoitusottelu: JJK – MP, Vehkahallissa la 20.1.2018 klo 13:15 
Pelin aikana palvelee kioski, joten varaathan käteistä mukaan. Otteluun on vapaa pääsy!

Tervetuloa katsomaan siivittääkö hienosti käynnistynyt kausarihaaste Kettupaidat lentoon myös pelikentällä.

Tartu haasteeseen osoitteessa: kettuhaaste2018.com