Lauantain GrIFK-ottelussa OP Kortteliliiga-marssi ja avoin varustekirppis

06.09.2016

jjk-wwwbanneri-jjkgrifk1009-1000x371

JJK jatkaa pistejahtiaan lauantaina kotikentällään!

Kettupaidat taistelevat vahvasti noususta Veikkausliigaan ja tällä kertaa vuorossa on kotiottelu, kun GrIFK saapuu JJK:n vieraaksi Harjulle.

Ottelu on jälleen myös OP Kortteliliigan kauden yksi kohokohta, kun kortteliliigalaiset saapuvat Harjulle. Pikkufutarit marssivat jo monivuotiseen tapaan stadionille ennen ottelun alkua ja pääsevät heittämään yläfemmat edustusjoukkueen Kettupaitojen kanssa!

2015-09-24_jjk-tps_0003

Kortteliliigalaiset ovat jokavuotinen näky Harjulla – kuva viime kaudelta.

Avoin varustekirppis perheille

Lauantain ottelussa on myös mahdollista laittaa hyväkuntoiset, mutta pieneksi jääneet futiskamat kiertoon avoimella varustekirppiksellä. Stadionin portit aukeavat tuttuun tapaan tuntia ennen ottelun alkua eli tässä tapauksessa klo 15 ja samalla aukeaa myös avoin kirpputorialue, johon voi tuoda myyntiin omassa perheessä tarpeettomaksi jääneet jalkapallovarusteet.

Stadionin molempien päätyjen kaarteiden juoksurata-alueilta on varattu tilaa kirppisalueeksi ja myynti tapahtuu ”vilttikirppis”-periaatteella eli pöytiä paikalla ei ole, vaan varusteet voi laittaa esille vaikka maahan levitetyn viltin päälle. Halutessaan voi tuoda myös pienen pöydän – huomaathan kuitenkin myyntipistettä suunnitellessasi, että aivan stadionin välittömässä läheisyydessä ei ole juurikaan parkkitilaa eli auton saattaa joutua jättämään hieman kauemmas parkkiin.

JJK haluaa tarjota paikan ja tilaisuuden, jossa kenkien ja muiden futiskamojen myyjät ja ostajat kettuperheen sisällä voivat kohdata, eivätkä myyntipaikat siis ole maksullisia. Myymään tulevien toivotaan ilmoittautuvan Hennalle (henna.lahtinen@jjk.fi), mutta ilmoittautuminen ei ole pakollista.

Halutessaan omaa myyntipistettään voi pitää vaikka ottelun päättymiseen asti, mutta paikalla kannattaa olla ajoissa, jotta ehtii myös seuraamaan päivän huippumatsia! Nyt on siis hyvä mahdollisuus tulla kannustamaan oman kylän Kettupaitoja kohti Veikkausliigaa ja laittaa varusteet kiertoon!

JJK – GrIFK lauantaina 10.9. klo 16, Harjun stadion – portit ja varustekirppisalue auki klo 15

jjk-loppukaudenkotiottelut-kotisivubanneri