Kuuluttaja, tilastojenpitäjä, talkoolainen…oletko Sinä uusi JJK-lainen?

21.04.2015

otteluohjelmat-kotiottelut-ykkonen2015

Harjulla valmistaudutaan täyttä häkää 2.5. Valkeakosken Hakaa vastaan pelattavaan otteluun. Kausi tuo tullessaan myös suuren määrän erilaisia pienempiä ja suurempia askareita, joiden hoitamiseen kaikki apu on tervetullutta!

Työvoimaa tarvitaan niin ottelutapahtumissa kuin yksittäisissä talkoorupeamissa – kuten monille jo tutuksi tulleessa Klubiteltan kasauksessa ja purussa. Tiedossamme on jo paljon reippaita tapahtumatyöntekijöitä ja talkoolaisia, mutta lisääkin mahtuu mukaan rinkiin, joten mikäli haluat ojentaa auttavan kätesi kettuseuralle, ilmianna itsesi!

Etsintäkuulutus: kuuluttaja ja tilastojenpitäjä

Haemme kotiotteluihin vielä riveihimme vakituisemmiksi jäseneksi kuuluttajaa ja tilastojenpitäjää.

Jos mikrofoni on ystäväsi ja koet tunnelman luomisen omaksi jutuksesi – tervetuloa tulevaksi kaudeksi kuuluttamoomme mikin varteen!

Tilastot päivitetään Palloliiton Taso-tulospalveluun reaaliaikaisesti ottelun aikana. Niin kuuluttaja kuin tilastojen päivittäjäkin pääsee siis seuraamaan ottelut aitiopaikalta kuuluttamosta.

Perehdytämme luonnollisestikin molemmat henkilöt toimenkuvaansa ja päivittäjän tulospalvelun käyttöön. Et tarvitse otteluihin omaa tietokonetta tai muutakaan mukaasi – innokas asenne ja tilastojenpitäjältä perus-atk-taidot riittävät! Toivottavaa myös olisi, että pääsisit paikalle ainakin suurimpaan osaan otteluista.

Palkkio tehtävistä sovitaan erikseen.

Haluatko avustajaksi kotiotteluun?

Myös kotiotteluissa ja tapahtuman rakentamisessa ja purussa on mahdollista avustaa niin halutessaan. Jokaisessa ottelutapahtumassa tarvitaan aina esimerkiksi lipunmyyjiä, kioskityöntekijöitä, makkaranpaistajia ja lapsiparkin valvojia.

Lisäksi kentänlaidan mainokset joudutaan mahdollisesti siirtämään kauden aikana – Tarjolla on siis kaiken kaikkiaan tehtäviä monipuolisesti asiakaspalvelusta ”roudaamiseen”.

Myös kortillisille järjestyksenvalvojille on vielä tilaa ringissä!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse tapahtumapäällikköömme Hennaan: henna.lahtinen@jjk.fi ja mainitse otsikossa, mistä tehtävästä olet kiinnostunut!

Liity Kettutalkoolaisiin – kauden ensimmäiset telttatalkoot ensi maanantaina!

Erityisesti kertaluontoisempia talkoourakoita varten on viime kaudella perustettu Facebook-ryhmä Kettutalkoolaiset.

Tuohon ryhmään kannattaakin liittyä, mikäli olet kiinnostunut auttamaan esimerkiksi Klubiteltan purku- ja kasaustöissä – joista muuten ensimmäinen on luvassa ensi viikon maanantaina 27.4., kun teltta laitetaan pystyyn ensimmäistä kertaa tulevalle kaudelle!

Kettutalkoolaiset-ryhmään liittyminen ei velvoita mihinkään, mutta sen kautta saamme kätevimmin välitettyä tietoa halukkaille talkoolaisille. Tulevan maanantain osalta talkoiden alkamisaika ei ole vielä varmistunut, mutta Kettutalkoolaiset-ryhmän kautta tietoa tulee heti kun ajankohta selviää.