KuPS pudotti JJK:n cupista

05.05.2010

JJK:n taival kauden 2010 Suomen Cupissa jäi yhden ottelun mittaiseksi. KuPS haki Vaajakoskelta jatkopaikan 1-2 (0-1) vierasvoitollaan.

Ottelun ensimmäisen puoliajan ainoasta maalista vastasi vierasjoukkue KuPS. Pallo ajautui erikoistilanteen jälkeen oikeaan laitaan Petri Oravaiselle, jonka matala kaukolaukaus kimposi JJK-pelaajasta omaan maaliin. JJK:n paras tilanne ensimmäisellä puoliajalla tuli Tommi Karille, jonka pusku vaikeasta asennosta ei kuitenkaan onnistunut.

Toisella jakson JJK aloitti terävällä hyökkäyksellä, jossa Mika Lahtisen ahdistettuna suorittama pusku etutolpalta karkasi kuitenkin reilusti ohi maalin. KuPS iski toisen maalinsa terävästä vastaiskusta. Vasemmalla laidalla hyvän ottelun pelannut Miikka Ilo juoksi pitkän avauksen kiinni päätyrajalta, odotti hetken ja keskitti takatolpalle, josta vartioimaton Raphael Udah puski pallon voimalla keskelle maalia.

JJK sai ottelun loppua kohti luotua painetta vieraiden kenttäpäätyyn, mutta todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Vaajakosken kuparisen rikkoi lopulta kapteeni Juha Pasoja. KuPS-puolustaja blokkasi hetkeä aiemmin kentälle vaihdetun Lasse Linjalan puskun maaliviivalta, mutta Pasoja niittasi paluupallon maalin kattoon.

Lopun voimakas rynnistys ei tuottanut tulosta. Zakaria Abahassine joutui kymmenisen minuuttia ennen loppua katselemaan toisen varoituksen myötä punaista korttia.

Tappion myötä JJK keskittyy loppukauden puhtaasti Veikkausliigaan, joka jatkuu lauantaina vierasottelulla MYPA:a vastaan.