KTP ja JJK tasaväkisiä harjoitusottelussa

12.02.2016

30012016_jjk-lahtiakatemia_8_940x626-harjoitusottelu

Ottelu päättyi sopuisaan 1-1-tulokseen ja molemmat maalit syntyivät jo avausjaksolla.

Maalinteon aloitti KTP vartin pelin jälkeen. Isännät katkoivat vieraiden heikon purun puolustuspäässä ja Aleksi Tarvonen pääsi rangaistusalueella nokikkain kettuvahti Tatu Österlundin kanssa ja vei kotkalaiset 1-0-johtoon. Kettupaitojen tasoitus oli lähellä puolen tunnin kohdalla, kun edellisessä ottelussa komean maalin kiskaissut Settyslas Loutelamio nousi laidaltaan ja kolisteli laukauksellaan KTP:n tolppaa.

Tasoitus nähtiin hetki ennen taukoa: JJK pääsi vastahyökkäykseen ja Topi Järvinen alusti puolestaan Benno Hanslianille paikan kotkalaisvahtia vastaan. Tarvosen tavoin Hanslian käytti paikkansa varmasti ja tasoitti tilanteeksi 1-1. Lisämaaleja ei toisella puoliajalla nähty, joten taukotilanne jäi myös lopputulokseksi.

Kettuluotsi Juha Pasojan mukaan räntäsateiset olosuhteet toivat oman leimansa molempien peliin.

– Melko sekavaa peliä molemmilta haastavissa olosuhteissa. Huomasi sen, että olosuhteet vaikuttivat ja toisaalta sen, että ollaan ensimmäisiä kertoja pihalla. Mukava oli kuitenkin saada ulkopelit korkattua – kyllähän jalkapalloa ulkona kuuluukin pelata. Eikä meidän peli ihan noin sekavaa olisi saanut olla olosuhteista huolimatta.

– Kaiken kaikkiaan ihan mukava ja tasaväkinen vääntö, kotijoukkue ehkä hienokseltaan enemmän niskan päällä.

Kettupaitojen palettia pyöriteltiin uusiksi toisella jaksolla vaihtojen myötä.

Samu (Suoraniemi) tuli tauolla kehiin ja kun tunnin kohdalla Honar (Abdi) tuli Järvisen Topin tilalle, kierrätettiin vähän miehitystä kentällä – muun muassa Tapanisen Antto siirtyi keskikentälle. Kaikki mukana olleet kenttäpelaajat pääsivät pelin mittaan kehiin.

– Etenkin pallollista peliä ja pelinrakennusta pyrittiin harjoittelemaan, näissä treenipeleissä on hyvää aikaa kokeilla. Osin se toimi ja osin ei – vielä on harjoiteltavaa, mutta niin toisaalta tässä vaiheessa vuotta vielä pitääkin olla.

 

KTP- JJK 1-1 (1-1)

Maalit:

1-0 Aleksi Tarvonen

1-1 Benno Hanslian

 

JJK:n kokoonpano: Tatu Österlund, Joona Itkonen, Severi Vielma, Antto Tapaninen, Niko Markkula (Matti Kohonen), Tommi Kari (c) (Arjan Goljahanpoor), Iiro Järvinen, Settyslas Loutelamio (Samu Suoraniemi), Topi Järvinen (Honar Abdi), Benno Hanslian, Jasin Abahassine.

 

Vaihdossa: Aati Riihimäki (mv), Matti Kohonen, Samu Suoraniemi, Honar Abdi, Arjan Goljahanpoor.