Kovan onnen Benno – mutta aikomuksena palata kovempana kuin koskaan!

28.04.2018

-On se hemmetin hankala seurata toinen kausi putkeen sivusta.

-Mutta, kun olen kuntouttanut tämän huolella, tulen takaisin kovemmassa kunnossa kuin koskaan!

Näin tuumii vuonna 2012 JJK:ssa Veikkausliiga-debyyttinsä tehnyt Benno Hanslian. 24-vuotias laitakiitäjä on koko alkavan kauden sivussa polvivamman vuoksi.

Hanslian on viime aikoina saanut kokea huippu-urheilijan elämän nurjat puolet turhankin rankasti. Viime kaudella Veikkausliigassa Hanslian pelasi kevään ensimmäisessä ottelussa. Sen jälkeen hän koki polvivamman valmistavissa harjoituksissa ennen kauden toista ottelua. Polvi operoitiin ja Hanslian oli koko loppukauden sivussa.

 

Talvikaudella Hanslian palasi harjoituksiin ja esitti niissä loistavia otteita. Tammikuun toisissa treeneissä sama polvi otti kuitenkin epäonnisessa kontaktitilanteessa kolhua uudestaan. Jalka jouduttiin operoimaan uudelleen maaliskuussa. Niinpä Benno menettää myös tämän kauden.

Kaikesta huolimatta Bennolla on kova itseluottamus onnistuneeseen paluuseen pelikentille.

-Talvikauden treenit ehtivät osoittaa, että olen edelleen kovassa kunnossa. Testeissä tein muun muassa oman nopeusennätykseni, Hanslian kertoo.

Benno Hanslian JJK-Totta kai oli mieli todella matalalla, kun vamma tuli uudelleen. Mutta nyt ei ole enää todellakaan mitään luovuttamisfiiliksiä. Täältä tullaan takaisin kovempana kuin koskaan!

Nyt alkukaudesta Benno on toiminutkin joukkueen mukana joukkueenjohtajan roolissa. Tänään KPV-ottelussa hän toimii joukkueenjohtajana, sillä JJK:n pitkäaikainen joukkueenjohtaja Tapani ”Valttu” Korhonen on luultavasti estynyt.

-Vaikea seurata pelejä täysin sivusta. Tätä kautta saan fiilistä ja jännitystä itselleni peleihin. Ja pyrin olemaan positiivinen, oma itseni, auttamaan jätkiä ja tukemaan joukkuetta tätä kautta, Hanslian kertoo.

Ikäviä kolhuja, vaikeita aikoja Bennolle, mutta myös hieno tarina kettuperheen yhtenäisyydestä! Tule sinäkin antamaan tukesi lauantai-iltana, kun JJK:n kausi alkaa KPV-ottelulla Viitaniemessä klo 18!