Kova nippu jatkosopimuksia tehty – kauden 2018 runko koossa

11.10.2017

2018-uudet-pelaajasopparit

Ilves-kotiottelun alla kettukannattajille on tarjolla mannaa tuutin täydeltä: vino pino sopimusuutisia! Uusien sopimusten myötä kaudelle 2018 on koossa jo 12 sopimusta – mukaan lukien seuraikonit Tommi Kari ja kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Mikko Manninen!

Tehtynä on kaikkiaan peräti kahdeksan pelaajan jatkosopimukset! Kettupaidassa jatkavat ensi kaudellakin topparit Severi Vielma ja Felix Gustavsson sekä laitataiteilija Benno Hanslian.

pressi Sami Nissinen 2

Kettulauman kuopus Nissinen.

Kaksivuotisella sopimuksella JJK:ssa puolestaan nähdään keskikenttäpelaajat Aatu Manninen ja Samu Suoraniemi sekä puolustuspäästä Honar Abdi ja tällä kaudella Kakkosessa Villikettujen runkomiehistöön kuulunut, vuonna 2000 syntynyt topparilupaus Sami Nissinen.

Myös Mikko Manninen jatkaa kasvattajaseurassaan tulevat kaksi kautta – edellisvuosien tapaan tuplaroolissa sekä pelaten että valmentaen!

Manninen siirtyy B-nuorten penkin päästä valmennuspäälliköksi, jonka vastuulla on jatkossa niin A- ja B-nuorten kuin Villikettujenkin valmennuksellinen kausisuunnittelu.

12 kettua – sarjatasosta riippumatta

Kun jo ennestään sopimus kaudelle 2018 oli niin Jere Pyhärannalla, Saku Leppäsellä, Tomi Petresculla kuin kippari Tommi Karillakin, on jo nyt tulevallekin kaudelle koossa hyvä 12 Kettupaidan runko!

Fysiikkavalmentaja Antti Luhta puolestaan jatkaa myös päävalmentaja Juha Pasojan kanssa valmennusryhmässä.

– Sopimusten suhteen on nyt erittäin hyvä tilanne, meillä on jo joukkueen runko kasassa ensi kaudellekin. Koskaan aiemmin omalla valmennusurallani ei olla oltu joukkueenrakennuksessa näin pitkällä näin varhaisessa vaiheessa, Pasoja kehuu.

– Kun katsoo tuota listaa, millaisia pelaajia on nyt jo kasassa oli sarjataso mikä vaan, ollaan erittäin hyvässä asemassa sen suhteen!

Joukkueenrakennus myös etenee kaiken aikaa ja kukaties seuraavat hyvät uutiset rakennusrintamalta ovat tuloillaan piankin – kannattaa siis seurata kettukanavia!

2018-jatkuvat-pelaajasopparit-crop

Jo entuudestaan kauden 2018 kattavia pelaajasopimuksia oli neljä.

Laadukkaan juniorityön hedelmät

JJK:ssa pyritään kasvattamaan itse edustusjoukkueen pelaajiston runko – ja nyt kasassa olevista tulevien kausien 12 sopimuspelaajastakin yhdeksän on omia kasvatteja.

Niin Manninen, Pasoja kuin muut edustusjoukkueen valmennusryhmän jäsenet tekevätkin töitä myös nuorten kehittämisen eteen.

– Juniorituotanto on se, minkä avulla tullaan elämään jatkossakin, siksi siihen tarvitaan tekijöitä. Ei sellaista työtä pysty yksin tai kaksinkaan hoitamaan, Pasoja toteaa.

– Jälleen tulossa on paljon mielenkiintoisia, lupaavia nuoria – kuten maajoukkueeseen kuuluva Nooa Laine. Talvella nuoria tullaankin nostamaan jälleen mukaan edustusjoukkueen harjoitusrinkiin.

Juniorituotantoa pyritään kaiken aikaa kehittämään, mutta jo nyt JJK kuuluu Suomen parhaisiin junioriseuroihin – lisää tästä voit lukea JJK:n kauden 2017 kausijulkaisusta!

Kausijulkaisu ilmestyi sunnuntaina 8.10. Keskisuomalaisen ilmoitusliitteenä ja on jaossa myös lokakuun kotiotteluissa Harjulla – sähköinen versio taas on luettavissa tämän linkin takaa!

kausijulkaisu-2017-aito-kasvattajaseura

Kuutta pistettä jahtaamaan

Kauden 2017 Veikkausliigaa on pelaamatta vielä neljän kierroksen verran ja JJK:lla on edessään kova haaste, sillä karsijanpaikalla olevaan HIFK:n on kurottavana kuuden pisteen etumatka. Kettulauma taistelee kuitenkin loppuun asti.

– Ei missään nimessä ole luovutettu. Pisteiden valossa kaikki on vielä mahdollista ja niin kauan kuin on mahdollisuus, taistellaan.

Tulossa on kaksi kotipeliä tiiviiseen tahtiin. Torstaina Harjulle vieraaksi saapuu mitalikamppailussa mukana oleva Ilves, tulevana maanantaina 16.10. taas niin ikään mitalisijoja kärkkyvä IFK Mariehamn.

– Lähdetään tietenkin hakemaan niistä kahta voittoa ja kuutta pistettä! Parannellaan niillä omia asemia ja samalla sekoitetaan vähän mitalitaistelua, Pasoja tuumaa.

Kettulauman näet tositoimissa seuraavan kerran huomenna torstaina, kun JJK isännöi Ilvestä klo 18:30 alkaen! Edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä kaiken aikaa verkkosivuillamme.

Pelaajasopimukset tuleville kahdelle kaudelle:
Tommi Kari 2018
Jere Pyhäranta 2018
Saku Leppänen 2018
Tomi Petrescu 2018
Benno Hanslian 2018
Felix Gustavsson 2018
Severi Vielma 2018 (+1)
Aatu Manninen 2019
Sami Nissinen 2019
Honar Abdi 2019
Samu Suoraniemi 2019
Mikko Manninen 2019

JJK - ILVES: Kettu ei luovuta!