Kotiyleisö teki vaikutuksen Martoseen

03.05.2010
Kotiyleisö teki vaikutuksen Martoseen

Sunnuntainen kotiavaus TPS:a vastaan oli samalla myös päävalmentaja Kari Martosen ensimmäinen ottelu JJK-puikoissa jyväskyläläisyleisön edessä. Kotiyleisö otti sekä Martosen että joukkueen hienosti vastaan ja tarjosi tukensa, vaikka peli ei kulkenut ja taivaaltakin satoi pahimmillaan rakeita miltei vaakatasossa.

– Pitää sanoa, että meillä on aika mahtava kotiyleisö, jolla on selvästi halu kannustaa ja auttaa meitä kentällä, Martonen kiittelee.

– Niinä hyvin harvoina kertoina kun saatiin onnistuneita suorituksia, yleisö reagoi äänekkäästi ja osoitti suosiota kannustaen. Me tietysti pyritään siihen, että saataisiin jatkossa yleisölle enemmän ilonaiheita ja tilanteita, joissa voi kannustaa.

Ennen ottelun alkua Veikkausliigan huhtikuun Kuukauden valmentajana palkittu Martonen vakuuttaa, että kannustus auttaa joukkuetta.

– On kiva todeta, että puhuttu Jyväskylän oma kotiyleisö on totta. Kyllä se vaikuttaa kaikkeen ja tietysti ennen kaikkea pelaajiin.

Kotiavauksen tappio pyyhittiin mielistä maanantain palauttavissa harjoituksissa, joissa katseet käännettiin samalla jo keskiviikkona häämöttävään cup-otteluun.

– Eilinen peli on purettu ja kyllä siellä rupesi jo hymyäkin jätkien naamalla olemaan. Se on  hyvä merkki, Martonen toteaa.

martsi tps