Kotiottelut jatkuvat lauantaina – pelipaitapäivä & Kettukirppis

17.06.2016

jjk-wwwbanneri-jjkfcktp-1000x371

JJK jatkaa otteluitaan kotikentällä tulevana lauantaina, kun Kettupaidat saavat vieraita Kotkasta. Jalkapallon EM-kisojen takia kamppailu startataan jälleen klo 13:30.

Kolmannes Ykkösen sarjakaudesta on takana ja niinpä JJK ja KTP kohtaavat nyt toistamiseen. Kauden avausottelussa Kotkassa pisteet tasattiin 1-1-tuloksella – maalintekijöinä Valeri Minkenen ja Kettupaidoista Samu Suoraniemi.

Lauantain ottelussa kannustetaan jälleen erityisesti tunnustamaan väriä! Laita siis päällesi pelipaita – oli se sitten JJK:n, jonkun muun harrastamasi lajin tai vaikkapa jonkin meneillään olevien EM-futiskisojen osallistujamaan paita. Kaikki pelipaita päällä Harjulle saapuneet palkitaan yllätyspalkinnolla – palkinnon voi käydä noutamassa stadionilta fanituotemyymälästä!

Myös parilta viime kaudelta tuttu Kettukirppis tulee jälleen: heti porttien avauduttua klo 12:30 avautuu kirppis, jossa myynnissä on vanhoja JJK:n pelipaitoja ja -housuja. Oman pelipaidan voi siis vaikkapa hankkia Kettukirppikseltä!

Myös Cooma Dance Academy tulee jälleen ilahduttamaan Harjun yleisöä tanssiesityksellään ennen ottelun alkua. Tauolla puolestaan katsojien edustajat pääsevät vauhtiin: Visit Jyväskylä haluaa haastaa viisi nopeimmin ilmoittautuva äiti-lapsi-paria rankkarikisaan. Jokainen osallistuva pari palkitaan – voittajille on luvassa kuitenkin luonnollisesti komein palkinto: Fazerin tuotepalkintokassi sekä popcorn-kone!

Tervetuloa kannustamaan Kettupaidat voittoon!