Kolmosen runkosarja loppusuoralla – kettuleiriin uusia pelaajia

18.08.2021

JJK/2 pelaa tällä kaudella Itäisen alueen Kolmosta, jossa runkosarja lähestyy loppuaan.

Askeleeksi B-nuorten ja edustusjoukkueen välille viime kaudelle perustettu JJK/2 otti vahvoilla esityksillä kauden päätteeksi nousupaikan Nelosesta Kolmoseen kaudelle 2021. Joukkueen runko koostuu tällä kaudella pitkälti omista, A-juniori-ikäisistä pelaajista ja mukana on nähty myös pelaajia edustusjoukkueesta ja B-nuorista.

Kolmosessa pelataan kuluvalla kaudella kahdessa 12 joukkueen lohkossa ensin yksinkertaiset runkosarjat ja sen jälkeen yksinkertaiset ylä- ja alaloppusarjat: lohkon kuusi parasta jatkaa yläloppusarjaan, taulukon alempi kuusikko puolestaan alaloppusarjaan. JJK/2 löytyy tällä hetkellä lohkonsa tasaisesta keskikastista, toistaiseksi ensimmäiseltä alaloppusarjapaikalta, kun kaksi ottelua on pelaamatta.

Viime viikko oli  JJK/2:lle kahden kotiottelun viikko ja tuloksiltaan kaksijakoinen: ensin maanantaina Harjulla pelatussa derbyssä kaatui vakuuttavin ottein sarjaa johtava Komeetat komeasti 3-0-lukemin, torstaina taas tuli niukka 0-1-tappio AC BARCA:lle Viitaniemessä. Nyt edessä on runkosarjan kaksi viimeistä ottelua: ensin keskiviikkona 18.8. reissu Pieksämäelle SaPa:n vieraaksi, viikon päästä keskiviikkona 25.8. puolestaan JJK/2 isännöi Viitaniemessä PK-37:a.

Näiden jälkeen kausi siis jatkuu vielä loppusarjan merkeissä – loppukauden otteluohjelma selviää, kunhan kaikki runkosarjaottelut on pelattu.

Nimeseti (kuvassa pallon kanssa) palaa Kettupaitaan

Eskelinen ja Nimeseti Kettupaitaan

Kettulaumaan liittyy jälleen myös uusia kasvoja: aivan uutena tulokkaana Olli Eskelinen (2000) AC BARCA:sta sekä paluun tekevä kettukasvatti Redamte Nimeseti (1998).

Eskelinen on KuPS-kasvatti, jolla on vyöllään myös Kakkosen pelejä KuFu98:sta. Juuri Eskelinen teki ottelun ainoan maalin viime viikolla, kun AC BARCA haki vierasvoiton Viitaniemestä. Peli jäi samalla Eskelisen viimeiseksi riistaveteläisten paidassa. Kärkimies ehti iskeä AC BARCA:lle tällä kaudella Kolmosessa neljä maalia.

Nimeseti sen sijaan on tuttu niin kettupaidasta kuin paikallisvastustajan riveistä – ”Seti” on pelannut JJK:ssa vielä B-junioreissa ja sittemmin pelannut Nelosta ja Kolmosta muiden paikallisten riveissä. Kaudesta 2019 keskikenttämies on edustanut JPS:aa ja kuulunut sen runkomiehistöön.