Kiinnostaako järjestyksenvalvojan tehtävät? Koulutus JJK:n kautta nyt veloituksetta

16.04.2020

Kiinnostaako järjestyksenvalvojan tehtävät? JJK tarjoaa nyt loistavan mahdollisuuden kouluttautua ilmaiseksi ja joustavin aikatauluin yhteistyökumppanimme Agmenin kautta.

JJK tarvitsee tapahtumissaan järjestyksenvalvojia ja innokkaiden talkoolaistemme joukkoon kaivataan vahvistusta pykälää korkeamman sarjatason myötä. Tavoitteenamme on kasvattaa tapahtumiamme ja niiden järjestämisessä tarvitsemme myös teidän apuanne. Järjestyksenvalvoja on tärkeässä roolissa sujuvan ja turvallisen tapahtuman järjestämisessä.

Agmen kouluttaa järjestyksenvalvojia nykytilanteen huomioiden joustavasti etäopiskelun ja käytännön harjoitukset yhdistäen. Agmen tarjoaa järjestyksenvalvojan peruskurssin hintaan 0€ (arvo 274€) viidelle henkilölle, velvoitteena on toimia JJK:n otteluissa järjestyksenvalvojana sopimuksen mukaisesti. Peleihin osallistumisesta sovitaan tarkemmin sarjaohjelman valmistuttua.

Koulutus antaa pätevyyden työskennellä jatkossa ko. alan tehtävissä monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Agmenin järjestyksenvalvojan peruskurssin 40h voi nyt suorittaa kahdessa osassa:

1) teoriaopinnot 24h etäopiskeluna alkaen
pe 17.4. / la 2.5. / ma 4.5.
https://gest.fi/customers/kbdcih/2742

2) käytännön harjoitukset 16h yhtenä viikonloppuna pienryhmissä 25.-26.4. / 16.-17.5. / 12.-13.9.
https://gest.fi/customers/kbdcih/2743

Lue lisää koulutuksesta ja aikatauluista yllä olevista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan Sinulle sopivina aikoina!

Lupaatko käydä JJK:n pelissä kaudella 2020?

Me kettuperheessä haluamme katsoa positiivisin mielin tulevaan. Tehdään tulevasta kaudesta erityinen ja tavataan kaikki toisemme jälleen aina aurinkoisella Harjulla, kun sen aika on. Tervetuloa tekemään kanssamme lisää hienoja muistoja!

Osoita tukesi seuralle ilmoittamalla nimesi tästä löytyvällä lomakkeella, somekanaviemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: jjk@jjk.fi ja lisäämme sinut Harjulla tavataan -kampanjasivullemme. Haasta myös sukulaiset, kaverit, naapurit ja koko muu yhteisö mukaan.