Ketut potkivat käyntiin Suomen Cupin perjantaina Vantaalla

13.04.2011

jjk-suomencup-2011-yleis1-920x250

JJK on edennyt vuoden 2011 Suomen Cupissa jo 16 parhaan joukkoon hyvillä Liigacupin esityksillään ja tänä perjantaina 15.4. pelattavassa neljännesvälierässä kettulauman murkinaksi asettautuu PK-35/VJS. Ottelu pelataan Vantaan ISS Stadionilla klo 17:30 ja voittajalle on luvassa kunnian sekä gloorian lisäksi paikka kahdeksan parhaan joukkoon.

– Nimellisesti PK-35:n reservijengin statuksella pelaava joukkue on pudottanut tämän vuoden Cupista jo useamman ykkösen ja kakkosen porukan, joten sieltä tulee vastaan todella taitava ja nälkäinen nuori yhdistelmä. Tässä ei todellakaan olla lähdössä soitellen sotaan, vaan kyllä harmonikkaa on viritelty oikealle taajuudelle jo pidemmän aikaa ja ne kuuluisat satakymmenen lasissa lähdetään voittamaan omalla pelillä, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen luotaa ennakkoon perjantain voimainmittelöä.

Keski-Suomen kansallisylpeys julkistaa viralliset tavoitteensa tälle kaudelle viikon päästä keskiviikkona järjestettävässä avajaistilaisuudessa, mutta jo nyt on selvää että Suomen Cupilla on suuri painoarvo niin paperilla kuin käytännössäkin.

– Suomen Cup on hieno sekä perinteikäs kovatasoinen kilpailu, ja samalla tietty myös lyhyin tie Eurooppaan. Veikkausliigan ohella toinen ehdottomista päämääristämme ja panostamme siihen tavoitteiden mukaisesti, Martsi jatkaa.