Kettupaitojen treenikausi hyvässä vauhdissa – tänään vastassa Roosa nauha -ottelussa KaDy!

12.12.2012

JJK:lla on talven harjoituskautta takana hieman päälle viikko ja päävalmentaja Kari Martonen on ollut tyytyväinen näkemäänsä.

 

– Loma on selvästi tehnyt tehtävänsä, pelaajat ovat täynnä virtaa. Selvästi myös näkee, että lomalla ei pelkästään olla vain vedetty lonkkaa vaan tehty oikeita asioita. Tuntuu olevan jätkillä korvien välikin kunnossa, eli loma on tehnyt kaikin puolin hyvää! Pirteästi ollaan saatu homma jälleen käyntiin.

 

Talven harjoitusryhmässä on mukana useita pelaajia JJK:n historiallista A-nuorten SM-kultaa viime kaudella voittaneesta ryhmästä.

 

– Melko junnupitoisella porukalla tosiaan mennään. Meillä on todella innokkaita ja erittäin lupaavia nuoria, jotka ovat antaneet hyviä näyttöjä. Mielenkiintoista päästä näkemään heitä myös isolla kentällä, kun 14. päivä kohtaamme SJK:n Seinäjoella.

 

JJK:n talvitreenit menevätkin jo tuttuun tapaan pahasti alimittaisella kentällä, joten tuntumaa isoon kenttään haetaan harjoitusotteluilla ja myös Liigacupin ottelut on pelattava muualla. Edellisinä talvina ”kotikenttänä” on toiminut Seinäjoen Wallsport Areena, tällä kertaa kotiottelut on tarkoitus pelata Lahteen valmistuvassa Mukkulan hallissa – kunnes Vehkalammen kenttä on käytössä jälleen maaliskuussa.

 

 

talviarki_killerilla_2012-12-11

    JJK:n talven treenikauden arkea – harjoitukset Killerin kentällä.

 

 

Talven otteluissa näyttöjä antavat omien nuorten lisäksi testipelaajat, joista ensimmäiset ovat mukana kuluvalla viikolla: viime kaudeksi HJK-leiristä Honkaan siirtynyt keskikenttämies Santeri Ahola ja FC Espoosta toppari Toni Takamäki. Molemmat ovat vuonna 1992 syntyneitä.

 

– Näissä talven treenipeleissä pyritään tietenkin ensisijaisesti katsastamaan uusia pelaajia – niin tulevana perjantainakin, sanoo Martonen.

 

– Isommalla kentällä pelaaminen ja pelaajan liikkuminen on kuitenkin niin erilaista kuin meidän kentällämme, joten harjoitusottelut ovat sikäki erityisen tärkeitä.

 

 

 

121212-futsal-kady-jjk-fbeventRoosa nauha- ottelu tänään kello 18:45 Monnarilla!

 

Aivan ensimmäinen kauden otteluista on edessä kuitenkin jo tänään, kun JJK kohtaa futsal-parketilla Kampuksen Dynamon hyväntekeväisyysottelussa, josta on tulossa mukava joulunalusperinne. Ottelun tuotto menee jälleen lyhentämättömänä Roosa nauha- kampanjan hyväksi.

 

Kello 18:45 alkaen JJK lähtee jahtaamaan ensimmäistä voittoaan tälläkin hetkellä futsal-liigaa dominoivasta KaDysta – tule katsomaan miten Kettupaitojen käy ja tue samalla hyvää asiaa!

 

 

 

Aiemmat kohtaamiset:

4.12. 2010 KaDy – JJK 8-3

20.12. 2011 KaDy – JJK 7-5

 

 

JJK:n futsal-maalipörssi:

Anssi Virén 2

Antto Hilska 1

Samu Nieminen 1

Juha Pasoja 1

Patrick Poutiainen 1

Mikk Reintam 1

Jukka-Pekka Tuomanen 1

 

 

Kuka on tänä vuonna parketin valtias? Saadaanko pinkkikettujen sisäiselle maalipörssille uusi kärkinimi? Vain paikan päälle tulemalla se selviää!