Kettupaidat palasivat treenikentille: ”Iloinen fiilis!”

06.06.2012

Veikkausliigan ollessa ottelutauolla vietti myös JJK:n edustusjoukkue pientä kesälomaa ja lataili akkujaan. Kettupaidat palailivat levänneinä ja hyväntuulisina takaisin harjoituksiin keskiviikkona.

 

– Tänään kun tuonne koppiin asteli, niin siellä kävi oikein iloinen puheensorina – tosi rentoutuneen oloinen fiilis kaiken kaikkiaan. Pieni loma teki varmasti kaikille hyvää, toteaa valmentaja Jori Särkkä.

 

Ennen lomaansa JJK:lla oli tiukka viikko, kun Kettupaidat kohtasivat viikon sisään TPS:n, FF Jaron ja MYPA:n. Viikon saldo ei ollut lainkaan hullumpi, kun Turusta ja Anjalankoskelta mukaan lähtivät täydet pisteet ja myös Jaron kohtaamisesta karttui pistetili tasapelipisteen verran.

 

– Niin, siinä oli ennen lomaa melkoinen rypistys, mutta pisteiden valossa viikko meni hyvin. Ihan varmasti se auttoi myöskin vapautumaan lomalla: pystyi paremmilla mielin keskittymäään lomaan ja rentoutumiseen, kun alla oli hyvä tulos, Särkkä tuumii.

 

Liigaottelut jatkuvat tulevana maanantaina ja luvassa on jälleen herkullinen viikko: ensin vieraaksi saapuu Juhlapäivän ottelussa KuPS maanantaina ja lauantaina Harjulle astelee kolme liigamestaruutta putkeen voittanut ja jälleen vahva mestarikandidaatti HJK.

 

– Nyt sitten taas palataan innolla lomilta jalkapallon pariin! Treenikentällä oli tänään kaikilla oikein hyvä ote, Särkkä kehuu.

 

– Tulossa on kaksi erittäin mielenkiintoista kotiottelua. Nyt keskitymme täysillä maanantaihin!