Kettulauma 2015 päävalmentajan silmin

29.04.2015

2014-07-16_jjk-ktp_0026

Laitoimme päävalmentaja Juha Pasojan revolverihaastatteluun joukkueestaan. Tässä Pason lyhyet kommentit jokaisesta 23 kettupaidasta!

#1 Janne Korhonen

Kentällä maalivahti, kentän ulkopuolella maalivahtivalmentaja: valmentaa A- ja B-junioreiden maalivahteja ja Teppoa edustuksessa – ajoittain varmasti haastavakin kaksoisrooli. Terveenä ollessaan yksi joukkueen johtohahmoista, tuo jämäkkyyttä puolustuspäähän. Varmaa toimintaa ja kokemusta.

#2 Matti Lähitie

Tulee pelaamaan keskikentän pohjalla tai topparina. Seurassa tuplaroolissa, pelaamisen lisäksi valmennuspäällikkönä. Tuo kokeneena pelaajana johtajuutta joukkueeseen, toimii esimerkkinä nuoremmilleen.

#3 Joona Itkonen

Vasenjalkaisena topparina mielenkiintoinen ja melko harvinainen pelaaja. Ominaisuudet, etenkin nopeus, ovat aivan huippuluokkaa. Tärkeintä olisi, että pysyy nyt terveenä – jos pysyy, tekee varmasti lopullisen läpimurtonsa. Potentiaalia korkeammallekin.

#5 Mikko Manninen

Kaikkihan varmasti tietävät, millainen rooli Manulla on kentällä. Selkeä profiilipelaaja, yksi sarjan parhaita. Sen lisäksi on nyt B-nuorten vastuuvalmentajana – hyvä, että Manu on lähtenyt kouluttautumaan myös valmentajaksi.

2014-06-17_jjk-haka_0015

#6 Jasin Abahassine

Jaskalla on läpimurtokausi takana, osoitti viime vuonna pystyvänsä pelaamaan ihan heittämällä Ykkösen tasolla. Pystyy pitämään hyvin palloa ja suojaamaan – nyt vielä vähän tehoja lisää.

#7 Saku Leppänen

Valmentajalle erittäin hyvä pelaaja, koska Sakua voi käyttää monessa eri roolissa ja suorittaminen kentällä on varmaa roolista riippumatta. Tulee varmasti saamaan kauden aikana peliaikaa ja kesän mittaan nähdään, mistä se lopullinen rooli joukkueessa löytyy.

#8 Aleksis Lehtonen

Jos ei jo viime vuonna lyönyt itseään läpi, niin nyt viimeistään. Hyvä pitämään palloa, pystyy omalla tekemisellään luomaan meille maalipaikkoja. Hyvä, että on myös maajoukkueympyröissä mukana.

#9 Aram Hasanzada

Pääsee laiturina ohi puolustajasta kuin puolustajasta, jos vain niin päättää. Hieman ehkä kaipaa vielä suoraviivaisuutta peliinsä ja sen myötä tehokkuutta, niin potentiaali alkaa näkyä vielä selvemmin myös ulospäin.

2014-09-22_jjk-jippo_0013

#10 Tommi Kari

Kapteeni. Johtaa joukkuetta sekä kentällä että pukukopissa – on kasvanut siihen vastuuseen ja pystyy kantamaan sen. Tulee pelaamaan hyökkäävässä roolissa, jonka myötä tehoja odotetaan lisää viime kauteen nähden.

#11 Niko Markkula

Paluumuuttaja, sarjan eliittiä puolustuspelaajista. Ominaisuuksiensa puolesta pystyy auttamaan joukkuettaan selvästi sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan – kunhan vain pysyy kunnossa ja saisi pelata täyden kauden. Hyvä tutkapari Manun kanssa.

#12 Antto Tapaninen

Johtajan rooli puolustuksessa on tarjolla. Viime kausi osoitti, että ainekset siihen kyllä on – ja että pystyy ihan helposti tasonsa puolesta pelaamaan Ykkösessä.

2014-06-04_jjk-pk35_0015

#13 Jarkko Kosunen

Johtavia pelaajia pukukopissa – jaksaa pitää hyvää huumoria yllä, vaikkei peliaikaa niin kovin paljon ole saanutkaan. Kentälle mentyään ei petä, vaan aina tietää, mitä saa. Talven peleissä hyviä esityksiä, joiden perusteella on kehittynyt entisestään ja voikin ennustella viime vuotta enemmän peliaikaa.

#14 Janne Kuhmonen

Fysiikka on mennyt eteenpän ja se mahdollistaa pelaamisen Ykkösessä – ja miksei liigassakin. Taitava kaveri, joka pystyy liikuttamaan palloa todella hyvin.

#15 Antto Hilska

Ykköskärki. Hilulla on aina kentällä selkeä ajatus siitä, miten hän maalit haluaa tehdä. Kun ketsuppipullo aukeaa, tulee maaleja usempiakin.

2014-08-25 jjk-fc jazz_0011

#16 Robert Taylor

Pallollisena taitava, pystyy omilla kyvyillään ratkaisemaan tilanteita meille. Vielä hieman nopeammin palloa liikkeelle, niin tehotkin parantunevat. Edellytykset mennä pitkälle.

#17 Iiro Järvinen

Viime vuosi meni loukkaantumisen takia pipariksi. Todella lupaava keskikenttäpelaaja: erittäin hyvä liike ja pelikäsitys. Voittaa myös kaksinkamppailuita, vaikkei suurikokoinen olekaan.

#18 Honar Abdi

Intti ja loukkaantuminen vesittivät viime kauden. Tekee paljon töitä,  nöyrä pelaaja, joka selkeästi haluaa mennä pelaajana eteenpäin. Potentiaalia onkin kehittyä edelleen ja siihen tähdätään.

#19 Benno Hanslian

Tärkeä palanen meidän pelaamistamme. Niin kauan kuin Benno pysyy liikkeessä, on se hyvä meille – ja nopeuskestävyys onkin ihan huippuluokkaa. Pääsee halutessaan ohi pelaajasta kuin pelaajasta ja se on meille tietenkin loistava apu hyökkäyspeliin.

2014-08-25 jjk-fc jazz_0006

#20 Teemu Vaarakallio

Viime kaudella mukaan tullessaan oli melko romuluinen pelaajana, kehittynyt talven aikana selvästi. Hieman erityyppinen kuin muut puolustajat, tullee olemaan kauden mittaan isossa roolissa.

#21 Oskari Peltonen

Synnynnäinen maalintekijä. Nopeus huippuominaisuutena, vielä pelikäsitystä ja tilannetajua kun saadaan kehitettyä, niin mahdollisuudet on mihin vain. Kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen pelaaja.

#22 Teppo Marttinen

Kaikki mahdollisuudet haastaa Janne ykkösvahdin paikalla. Näytti jo viime kaudella, että pystyy kyllä torjumaan Ykkösessäkin. Avauspelissä vielä kehitettävää – hyvin nuori mies kuitenkin vielä, maltettava olla kärsivällinen ja tehdä töitä. Kehitettävä aihio on kuitenkin mainio.

#23 Arjan Goljahanpoor

Vahva jässikkä, saman tyylinen laitapelaaja kuin Aram: taitoa riittää, suoraviivaisuutta hieman kaivataan lisää – ja sitä, että kunnolla käsittää  omat vahvuutensa. Pelikäsityskin ihan hyvä.

#26 Severi Vielma

Tärkeintä on saada mies kuntoon. Liigadebyytin jälkeen näytti, että ulähtee suorastaan lentoon pelaajana, mutta parin kauden ajan loukkaantumiset kiusanneet kohtuuttoman paljon ja hidastaneet kehitystä. Nyt odotetaan, että nilkka kestää jälleen pelaamista, ja lähdetään sitten jatkamaan pelaajan kehittämistä.

Siinäpä 23 loistavaa tyyppiä ja lahjakasta pelaajaa, miltei jokainen vieläpä oman kylän poikia ja omia kasvatteja!

Lauantaina on kauden 2015 Ykkösen ensimmäinen mahdollisuus nähdä kivikova kettujengi kentällä – vieläpä kotikentällä: JJK – Valkeakosken Haka Harjun stadionilla 2.5. kello 16 alkaen!

Ennakkoliput löydät mobiililippukauppa W-zupista täältä!