Kettukunnan kyselytunti: Korhonen ihastelee Latikan viimeistelytaitoa

14.08.2011

30-janne-korhonen-jjk2011Kettukunnan kyselytunti -sarjan toinen uhri on JJK-maalivahti Janne Korhonen. Juttusarjassa fanit saavat esittää kysymyksiä jollekin edustusjoukkueen pelaajista.

Jani: Terve Janne! Miltä on tuntunut tämä kausi tähän mennessä?
Janne: Kausi on tuntunut ihan hyvältä. Alkuhan meillä oli aikamoista lentoa, nyt viime peleissä on sitten tuloksellisesti ja vähän pelillisestikin tökkinyt. Nyt on korjauksen paikka siinä mielessä. Mutta kausi on ollut ihan ok kokonaisuudessaan.

Pasi: Kumpi torjuu rankkarin paremmin, sinä vai Misi (Szerovay)?
Janne: Jaahas. En tiedä, sitä ei vissiin ole testattu. Molemmat on vissiin joskus rankkareita torjuneet. Diplomaattisesti jätän vastaamatta.

Juhani: Minkä asian puolesta haluaisit JJK:n taistelevan yhteisvastuullisuuden nimissä ja milloin saamme nähdä Janne Korhosen pinkissä paidassa maalissa?
Janne: Yhteisvastuullisista asioista en oikein keksi sellaista, jossa ei oltaisi jo mukana. Aika monessa ollaan, ja kaikki on toki hyviä juttuja. Mutta jos joku vain keksii lisää järjestöjä, siellä on Joni toimistolla varmasti avoimin mielin ottamassa ideoita vastaan.
Pinkki paitahan olis kiva kokeilla joskus muutenkin kuin valokuvissa. Katsotaan jos semmonen tilanne tulee, mutta tavaksi se ei tule.

 

Jussi: Miten valmistaudut peliin pelipäivänä?
Janne: Se on aika rutiininomainen homma: aamupäivästä jotain touhuilua, sitten yhden ja kahden välissä ruokailu, siitä pikku hiljaa päiväunille ja hyvissä ajoin matka kohti Harjua. Varusteiden pukemisessa ei mitään ihmeitä ole, varmaan ne menee rutiininomaisesti samassa järjestyksessä päälle, mutta ei mulla semmosia ole, että tulisi huono päivä jos joskus tuleekin tehtyä toisin.

 

Jere: Kuka on maalivahdin kannalta liigan pahin pelaaja? Entä kuka tekee treeneissä eniten maaleja?
Janne: Kyllähän hyvät maalintekijät ovat pahimpia, ehkä HJK:n Teemu Pukki tulee ensiksi mieleen. Toisaalta isokokoiset hyökkääjät ei ole koskaan kivoja, siinä tulee kolhuja mutta se kuuluu tähän hommaan. Vastustajan hyökkääjiä ei normaalisti sen tarkemmin käydä pelien alla läpi, mutta suurin osa on tietysti jo tuttuja, kun on niin pitkään tätä hommaa tehnyt.
Treeneissä Latikan Topi on ollut hirmu vireessä. Pitäisi vaan päästä maalipaikkoihin peleissäkin, niin verkko heiluisi aika varmasti.

 

Tarja: Ja mikä se lempiruoka olikaan? 😉
Janne: Sanotaan, että lasagne on aika suosittu näin pelikaudella. Ja vaalea leipä, siihen lisäksi Pustan suudelma.

 

Toimitus: Maanantaina Harjulle saapuu Jaro. Millä eväillä Eremenkon joukkue kaatuu?
Janne: Kova joukkue sieltä tulee, joka yrittää pelata maata pitkin ja ainakin kotona myös prässäsivät ylhäältä. Meidän omalla tekemisellä Jaro kuitenkin kaatuu. Ei tässä vaiheessa kautta mitään uusia jippoja keksitä, mutta jos tehdään huolella ja yhtenäisesti sitä omaa juttua, niillä eväillä pitäisi aika monen joukkueen tässä sarjassa kaatua.

 

JJK-Jaro Harjulla maanantaina kello 18.30. Tervetuloa!