Keskiviikkona koko perheen huippupeli

14.07.2014

Koko perheen huippupeli JJK-KTP keskiviikkona 16.7. Harjulla

Loistavan jalkapalloelämyksen lisäksi aurinkoinen keskiviikko tarjoaa rutkalti mukavaa puuhaa myös nuoremmille katsojille – tervetuloa koko perheen futismatsiin!

Paljon tekemistä lapsille

Perinteisten polkutraktoreiden ja pallokilpailun ohella Harjulla vierailevat keskiviikkona myös lasten suursuosikit Apsi Apina, Onni Orava ja Panda-karhu hauskuuttamassa lapsia sekä lapsenmielisiä. Manun ongintapisteellä kalastuslupa maksaa yhden euron ja kaikille kokeilijoille on takuuvarmasti luvassa huippupalkinnot! Uudelta popcorn- ja hattarapisteeltä löytyy myös pikkusuille sopivaa hiukopalaa.

Kettukirpputori tarjoaa ainutlaatuisia löytöjä

Heti stadionin porttien avautuessa klo 17:30 potkaistaan käyntiin myös kettukirpputori. Tarjolla on fanituotteita, match worn -peliasuja ja muuta kettuaiheista kamaa niin halvalla että hirvittää. Iso osa tuotteista on täysin uniikkeja, saavuthan ajoissa paikalle niin löydöt eivät meni ohi suun!

S-etukortilla normaaliakin edullisemmat pääsyliput – ja lapset ilmaiseksi

Huippumatsin otteluisäntä toimiva Keskimaa hellii kaikkia S-etukortin kantajia tarjoamalla kaikista aikuisten pääsylipuista viiden euron alennuksen. Lisäksi kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun – tätä etua ei kannata jättää hyödyntämättä!

JJK-KTP ke 16.7. klo 18:30 Harjulla