Kausikorttikauppa käy hurjana – varmista paikkasi stadionilla

19.04.2017

20160810_jjk-haka-188

Kuluvan Veikkausliiga-kauden kotiavaus on edessä sunnuntaina – myytynä on jo yli 750 kausikorttia!

Kausikorttikauppa on käynyt kiivaana läpi talven etenkin pääkatsomon osalta. Jo nyt C1- ja C2-katsomonosat ovatkin jo lähes täynnä kausikorttilaisia! Jäljellä on kuitenkin vielä muutamia hajapaikkoja niihinkin, lisäksi paikkoja on A-katsomossa, B-katsomossa sekä C3-katsomossa, joka on kannattajakatsomonosa – sinne myynnissä on siis vain kannattajakausikortteja.

Viime vuosilta tuttuun tapaan kausikorttilaisten paikat on merkitty katsomoon ja numeroimattomilla irtolipuilla voi valita vapaasti istumapaikkansa merkitsemättömistä paikoista.

Pääkatsomoon on tällä kaudella myynnissä myös numeroituja paikkalippuja, jotka ovat saatavilla vain ennakkomyynnissä Liveton kautta. Numeroitujen pääkatsomolippujen myynti päättyy 3,5 tuntia ennen ottelun alkua. Kannattaa siis olla nopea!

Liveton kautta on myynnissä myös numeroimattomia pääkatsomolippuja rajoitettu erä, samoin numeroimattomia irtolippuja pääkatsomoon on jokaiseen otteluun myynnissä vielä myös portilla rajoitettu erä.

Liveton kautta on myynnissä lippuja myös aurinkokatsomoon ja ne ovat myynnissä ottelun alkuun asti. Aurinkokatsomoon mahtuu vielä myös hyvin kausikorttilaisia!

Vielä ehdit kausikorttiostoksille!

Kauden 2017 kotiavaukseen on enää neljä yötä – vielä ehdit hyvin kausikorttiostoksille! Oman kettukausarisi voit ostaa vaikka saman tien Kettukaupasta. Nyt ostettuja kausikortteja ei enää postiteta, vaan ne löytyvät ottelupäivänä stadionin pääportilta noudettavien lippujen pisteestä ostajan nimellä kysymällä.

20170423-jjk-hjk-ottelumainos-www-ennakko