Kauden 2018 ensimmäinen matsi Harjulla! – Ottelutapahtuman info

12.05.2018

Tervetuloa Harjulle! – Tässä mahdollisimman kattava infopaketti ottelutapahtumasta ja käytännöistä Harjun stadionilla sunnuntai-illan JJK-EIF ottelussa. Ottelu alkaa klo 18:30.

Pitkähkön talven vuoksi JJK aloitti kautensa evakko-ottelulla Jyväskylän Viitaniemessä. Nyt myös Harjun nurmi on saatu pelikuntoiseksi, joten sunnuntai-iltana JJK pääsee korkkaamaan kauden 2018 osalta varsinaisen kotistadioninsa!

Tulethan ajoissa paikalle sisäänpääsyn helpottamiseksi ja jonojen välttämiseksi! Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30. Kaikista helpoimmalla pääset tietenkin, jos ostat lipun ennakkoon. Ennakkoliput ovat myös hieman edullisempia kuin portilla myytävät liput. Ennakkolipunmyyntiin pääset tästä linkistä Ennakkoliput JJK – EIF tai nettisivujemme oikeassa laidassa olevan Osta lippuja -painikkeen kautta. Ennakkolipunmyynti päättyy 1,5 tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:00.

Stadionilla ei pysäköintipaikkoja ole, vaan autot kannattaa jättää joko keskustaan tai läheisille pysäköintipaikoille. Meneillään olevan Jyväskylän Pyöräilyviikon kunniaksi suosittelemme erityisesti otteluun saapumista polkupyörällä!

Sisäänpääsy stadionille sekä lipunmyynti tapahtuu kolmelta portilta:
1) Lippuja on saatavilla Ihantolantien pääportilla. Tällä pääportilla maksuvälineenä toimii käteisen lisäksi pankkikortti. Pääportin luota löytyy myös noudettavien lippujen piste.
2) Ihantolantien puolelta löytyy myös toinen portti, jolla lipunmyynti tapahtuu kuitenkin vain käteisellä.
3) Sisään pääsee myös Vesilinnan/kaupungin puoleisesta päädystä. Tälläkin portilla lipunosto onnistuu vain käteisellä. Ottelun alkamisen jälkeen lippuja voi ostaa enää vain Ihantolantien pääportilta.

Muistathan, että otteluun tullessasi sinun tulee varautua turvatarkastukseen. Omien juomien ja pullojen tuominen otteluun on kiellettyä.

Numeroidun kausikortin ostaneille löytyy pääkatsomosta paikat, jotka on merkitty kausikorttitarroilla tai yritysten logotarroilla. Numeroimattoman kausikortin tai pääkatsomolipun ostaneet voivat valita paikkansa pääkatsomosta vapaasti, merkkaamattomilta paikoilta.

Stadionilla palvelee JJK:n puolesta kolme kioskipistettä. Pääkatsomon puoleisella suoralla kioskipiste löytyy molemmista päädyistä. Näillä kioskipisteillä maksuvälineenä toimii myös pankkikortti. Lisäksi takasuoralla sijaitsee yksi kioskipiste, jossa maksuvälineenä vain käteinen.

Toki ottelutapahtumassa on muitakin kokeilemisen arvoisia tarjoiluja ja herkkuja. JJK-EIF ottelussa nimittäin lanseerataan Säilyke Herttuan JJK-makkara. JJK-makkarapaketteja voit ostaa ottelusta myös kotiisi. JJK-makkarapaketit ovat myynnissä pääportin luona, pelaajatunnelin kohdilta löytyvässä myyntipisteessä. Seppälän Prismaan JJK-makkarat tulevat myyntiin 18.5. Ottelussa myynnissä on myös pieni erä Säilyke Herttuan suosittua juustochorizoa.

Vesilinnan puoleisessa päädyssä on myynnissä Jahvan hodareita sekä Tsinghiskhanin gluteenittomia muikkuja ja kebabia.

Jyväskylän Energian tarjoama Pisara-vesipiste löytyy edelleen pääkatsomon puoleiselta suoralta.

Valitettavasti JJK-EIF ottelussa ei ole anniskelua. Alkoholilain muuttumisen myötä anniskelulupien hoitaminen on kaupungin vastuulla. JJK on ollut aktiivinen asiassa, mutta valitettavasti kaupunki ei ehtinyt hoitaa asiaa kuntoon tähän ensimmäiseen Harjulla pelattavaan otteluun. Kaupunki on asiaa JJK:n suuntaan pahoitellut ja tekee kaikkensa, jotta seuraavassa Harjulla pelattavassa ottelussa anniskeluun liittyvät asiat ovat kunnossa.

Lapsille tarkoitettu leikkialue löytyy Vesilinnan puoleisesta päädystä.

Tupakointi Harjun stadionilla, kuten kaikilla Jyväskylän liikuntapaikoilla on kielletty. Vesilinnan/kaupungin puoleisessa päädyssä, stadionin portin ulkopuolella on tupakointipaikka.

Tervetuloa Harjulle, hieno ilta tulossa, kun kettupaidat tavoittelevat kauden avausvoittoaan!