Kausikorttimyynti kauden 2017 Veikkausliigaan käynnissä

26.10.2016

mestaruus-wwwbanneri

Pääkatsomokausikortit nyt myynnissä!

JJK:n omavarainen joukkue onnistui tavoitteessaan ja nousi upeasti Veikkausliigaan kaudeksi 2017! Ensimmäisenä myyntiin saapuvat nyt pääkatsomokausikortit – voit lunastaa katetun ja numeroidun paikkasi kaikissa tulevan kauden 16 kotiottelussa nopean varaajan hintaan 200 eurolla!

Pääkatsomokausikortit löytyvät tuttuun tapaan ympäri vuorokauden palvelevasta Kettukaupasta. Voit olla myös yhteydessä Hennaan: henna.lahtinen@jjk.fi / 044 596 7819. Viime kauden yksityispääkatsomokausarilaisten sähköpostiin kilahtaa tänään myös kausikorttikirje ja ohjeet, kuinka lunastat helposti oman tutun paikkasi myös tulevalle kaudelle.

Nopean varaajan tarjoushinta on voimassa 11.11. asti. Samaan päivämäärään asti viime kauden kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus omaan paikkaansa pääkatsomossa – kannattaa siis olla nopea!

Perjantaina kettutoimistolla Harjun stadionilla on tarjolla Elosen tarjoamat kakkukahvit nousun kunniaksi ja mahdollisuus myös kuvata itsensä Ykkösen mestaruuspokaalin kanssa ja lunastaa tulevan kauden kausikortti. Lisätietoja on tulossa, joten tarkkailehan kanaviamme!

Kaksi kiihkeää kotiottelua lisää

Nousu sarjaporrasta ylemmäs tarkoittaa myös ottelumäärän kasvamista, sillä Veikkausliigassa pelataan 33 ottelukierrosta Ykkösen 27 sijaan. Niinpä myös JJK:lle tulee nyt kaksi kotiottelua lisää Ykkösen kausiin verrattuna! Tulevalla kaudella Harjulla nähdäänkin 16 kiihkeää kamppailua viime kausien 14 sijaan.

Vieraaksi saapuvat jälleen niin mestaruuden vienyt IFK Mariehamn, kestomenestyjä HJK kuin aina rakas vastustaja KuPS – samoin kuin muun muassa Jyväskylässä vielä liigatasolla uusi vieras, kärkijoukkueeksi ryminällä noussut SJK. Pitkäaikaisten liigaseurojen lisäksi Harjulle palaa nyt myös menneiltä Ykkösen kausilta tuttuja joukkueita: HIFK, viime kauden yllättäjä Ilves ja pohjoisen eksotiikkaa edustava PS Kemi.

Tue kettulaumaa – kiipeä katsomoon Harjun!

Joukkue toteutti tavoitteensa ja hankki liigapaikan takaisin Jyväskylään. Oman kylän kettulauma tarvitseekin nyt kotikaupunkinsa vankan tuen alkavalla liigataipaleellaan!

Kausikortin hankkiminen onkin mainio tapa tukea oman kaupungin seuraa! Ja mikäli haluat ryhtyä liigajoukkueen omistajaksi ja mesenaatiksi, on myös osakeanti parhaillaan käynnissä: http://sivu.jjk.fi/omistaja/

paakatsomokausikortti-2017-tuotekuva-2