Katkeraakin katkerampi lopputulos Kuopiossa

15.07.2013

Ketut kävivät mittelemässä voimiaan Kuopion Palloseuran keltamustia vastaan ja tuliaisina Keski-Suomeen oli katkera 2-1 (1-0) vierastappio yliajalla tehdyllä maalilla.

Kotijoukkue oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla erittäin vahva. KuPS vei JJK:lta peli-ilon ja piti vieraita kirjaimellisesti purjeessa, mutta kapteeni Janne Korhosen esittämät pelastukset pitivät numerot tasaisina. Puoliajalle mentiin lukemissa 1-0 kun Ilja Venäläinen tökkäsi vartin kohdalla keltaiset johtoon.

Tauolta kentälle asteli kovasti sisuuntunut Kettulauma, joka onnistuikin ottamaan pelin haltuunsa hyvällä ilmeellä. Vauhtia ja vaaratilanteita nähtiin molemmissa kenttäpäädyissä, mutta aina viimeiselle peliminuutille asti maaleitta. Silloin kuitenkin tapahtui kun palloseuran puolustus pelasi palloa kädellä kuudentoista rajan sisällä ja kentille palannut Eero Korte upotti pallon varmasti pilkulta, tasoittaen pelin lukemiin 1-1.

Ottelu ei kuitenkaan valitettavasti ollut siinä. Lisäminuuttien lisäminuuteilla Venäläinen puski päivän toisensa ja varmisti täyden pistepotin Savon peijakkaille maalein 2-1. JJK:lle ei jäänyt hyvästä noususta huolimatta kuin luu käteen, mutta positiivisina asioina voi pitää niin maalintekijä-Kortteen kuin Babatunde Wusun paluita sekä tietysti Harjun Poikien esittämää upeaa kannustusta.

JJK pelaa elintärkeistä pisteistä seuraavan kerran kotikentällään sunnuntaina 21.7. Klo 18:30 starttaavassa ottelussa vastaan asettu FC Inter – tule paikalle ja osoita tukesi!

KuPS vs JJK 2-1 (1-0)

Korhonen – Viren, Reintam, Nieminen, Latikka – Hanslian (’34 Korte v), Tuomanen (v) (72′ Järvinen), Manninen (v), Virtanen – Innanen, Hilska (46′ Wusu)

Vaihdossa: Korte (34′), Järvinen (72′), Tamminen, Ahola, Wusu (46′), Vielma, Viljala

Veikkausliigaottelu JJK vs FC Inter sunnuntaina 21.7. Harjun stadionilla. Osta ennakkolippusi helposti ja edullisesti Lippupalvelun verkkopalvelusta klikkaamalla tästä. Tervetuloa kannustamaan JJK kotivoittoon!