Kärkijoukkue KTP Kettujen vieraaksi keskiviikkona

15.07.2014

JJK-KTP ke 16.7. klo 18:30 Harjulla

JJK kävi sunnuntaina hakemassa hienon 1-2-vierasvoiton HIFK:ltä Helsingistä. Nyt on aika palata reilun parin viikon jälkeen tositoimiin myös Harjulla, kun kylään saapuu Ykkösen johdossa porskuttava KTP.

Kettupaidat ovat esittäneet viime kierroksilla vahvoja otteita. Täydet pistopotit on haettu niin Viikingeiltä kuin HIFK:ltäkin ja välissä pisteet tasattiin Ilveksen kanssa vaiheikkaassa 2-2-tasapelissä Harjulla. Joukkue on pelannut yhtenäisesti, eivätkä takaiskut ole saaneet pakkaa hajoamaan viime kaudelta nähtyyn malliin.

Kauden aiempi kohtaaminen käytiin sateisessa Kotkassa toukokouun lopulla. Ottelu herätti tunteita etenkin vierasjoukkueessa, sillä käännekohdaksi muodostui tasaisen avausjakson päätteeksi juuri ennen taukoa vihelletty heppoinen pilkku, joka vei isännät uudelleen johtoon JJK:n tultua jo kertaalleen hienosti tasoihin. Toisella jaksolla kärkijoukkue näytti lopulta vahvuutensa ja pisteet jäivät Kotkaan 3-1-lukemin. 

2014-06-17_jjk-haka_0024

Paineet vierailla

Kotkalaiset kokivat sunnuntaina vasta kauden ensimmäisen tappionsa, kun Haka oli kotikentällään 3-1-lukemin vahvempi. Pistemenetysten lisäksi Sami Ristilälle päänvaivaa tuotti luottotoppari Tuomo Turusen loukkaantuminen jo ottelun alkupuolella. Turunen matkaa kuitenkin kotkalaisryhmän Jyväskylään, keskikenttämies Josh Mulvany sen sijaan on pelikiellossa.

Seuraava ottelu on edessä jo sunnuntaina JJK:n matkatessa Joensuuhun Jipon vieraaksi. Kettuleirin käskyttäjä Juha Pasoja onkin todennut, että tiukan kolmen ottelun viikon aikana kierrätystä tullaan miehistössä näkemään. Nyt kaksi vaihdosta HIFK-ottelun avaukseen on ainakin varmaa, sillä kolhuakin HIFK-ottelun avausjaksolla saanut Mikko Manninen sovittelee nyt pelikieltoaan varoitustilin täyttymisen myötä, samoin kuin laitapakki Bilal Velija.

Koko kauden vahvasti kärjessä marssinut KTP johtaa sarjaa 33 pisteellä, reilulla seitsemän pisteen erolla seuraavana tulevaan PK-35:n. JJK taas on vankasti keskikastissa kuudentena 16 pisteellä. Ennakkosuosikin viitta ja voittopaineet ovat siis vierasjoukkueen harteilla, mutta JJK on osoittanut, että se pystyy haastamaan tasaväkisesti kenet tahansa, eikä takuulla tee iltapuhdetta vierailleen helposti!

Koko perheen peli

Ottelu alkaa Harjulla tuttuun aikaan kello 18:30. Paikalle kannattaa kuitenkin ehdottomasti saapua jo porttien auettua kello 17:30, sillä tuolloin aukeaa mm. kettukirpputori, jolla myytävänä on kasapäin aarteita viime vuosilta – ja nopeat nappaavat parhaat päältä!

Paikalla on paljon muutakin mukavaa etenkin perheen pienimmille, joten nyt jos koskaan kannattaa Harjulle saapua koko perheen voimin!