Kakkosen C-lohkon viimeinen kierros siirtyy marraskuulle

07.10.2020


Yleinen koronavirustilanne ja etenkin Vaasan kaupungin alueella voimaan tulleet vahvat suositukset tapahtumien rajoittamisesta ovat johtaneet siihen, että osassa jalkapallon pääsarjoja on jouduttu tekemään useita ottelusiirtoja ja osin kaudet myös jatkuvat alkuperäistä pidemmälle, Palloliitto kertoo keskiviikkona julkaistussa tiedotteessaan.

Ottelusiirtoja on tehty Ykkösessä, Kakkosen C-lohkossa sekä Naisten Ykkösessä. Muutoksista on neuvoteltu Palloliiton ja sarjojen joukkueiden kesken ja pyritty haastavassa tilanteessa löytämään mahdollisimman toimiva ja tasapuolinen ratkaisu.

Lopputuloksena muutokset otteluohjelmiin on saatu vahvistettua ja samalla vahvistetaan kausien jatkaminen viikkoa alkuperäistä myöhemmälle alempana mainittujen sarjojen osalta.

Ykkösen kauden 2020 päätöskierros pelataan alkuperäisen ohjelman mukaan lauantaina 31.10. Uudelleen on aseteltu kaikkiaan viisi ottelua.

Kakkosen C-lohkon osalta neljän yksittäisen ottelun siirron lisäksi kauden päätöskierros siirtyy kokonaisuudessaan pelattavaksi lauantain 31.10. sijasta lauantaille 7.11.

JJK kohtaa siis viimeisen kierroksen ottelussaan 7.11. GBK:n Kokkolassa. JJK:lla on pelaamatta sarjasta neljä ottelua, joista kaksi pelataan kotona (8.10 JJK – KuFu98 & 18.10. JJK – Kemi City FC) ja kaksi viimeistä kierrosta vieraskentillä (24.10. RFA – JJK & 7.11. GBK – JJK).