Kaikki kauden 2017 Veikkausliiga-kausikortit nyt myynnissä

17.11.2016

joukkuekuva-2016-kausikorttimyynti

JJK pelaa ensi kaudella kolmen vuoden tauon jälkeen jälleen Veikkausliigassa!

Pääkatsomokausikortit tulivat nopean tilaajan tarjoushintaan myyntiin jo aiemmin ja nyt myös kaikki muut kauden 2017 Veikkausliiga-kausikortit ovat saatavilla! Omasi voit ostaa vaikka heti Kettukaupasta.

Korkeimmalle sarjatasolle palaamisen myötä Harjulla nähdään siis ensi kesänä jälleen Suomen parasta futista! Vieraaksi saapuvat maajoukkuemiehineen kestomenestyjä HJK, suomifutiksen huipulle Pohjanmaalta ponnistanut SJK sekä aina rakas vastustaja KuPS – unohtamatta myöskään muun muassa Ykkösen kausilta tuttuja Ilvestä, HIFK:ta tai vaikkapa PS Kemiä.

2016-10-22_jjk-acoulu_0016

Mikko Manninen ja muut Kettupaidat palaavat pääsarjaan!

JJK:ssa ei lähdetä liigaan kurkottelemaan kuuta taivaalta, muttei myöskään nöyristelemään – kettuperheessä on vahva luotto siihen, että kasaan saadaan kilpailukykyinen joukkue myös Veikkausliigaan. Realistisena tavoitteena on pitää koossa viime kauden omavarainen runko ja vahvistaa sitä 2-3 uudella vahvistuksella. Joukkueenrakennus jatkosopimusten muodossa alkoi viime viikolla julkaistuilla Tommi Karin ja Toni Tahvanaisen jatkoilla – ja lisää uutisia on luvassa vielä tällä viikolla!

Sarjaportaan nousun myötä myös ottelumäärä lisääntyy: Ykkösessä ottelukierroksia on 27, Veikkausliigassa taas 33. Samalla siis myös kotiotteluiden määrä kasvaa ja Ykkösestä tuttujen 14 ottelun sijaan kotiotteluita on nyt 16!

Pääkatsomokausikortin hinta on 220 euroa ja aurinkokatsomokortin puolestaan 120 euroa, kun tilaat 21.12.  mennessä! Irtolippu pääkatsomoon maksaa tulevalla kaudella 20 euroa ja aurinkokatsomoon 15 euroa, joten pääkatsomokausikortti nyt tilattuna tulee peräti 100 euroa halvemmaksi kuin irtolippujen ostaminen! Mikäli paikkavalintasi on taas aurikokatsomo, tulee silkkaa säästöä puolestaan jopa 120 euroa – saat siis lunastettua sisäänpääsysi kaikkiin kotiotteluihin puoleen hintaan!

2016-10-22_jjk-acoulu_0042

Tuttujen pääkatsomo- ja aurinkokatsomokausikorttien lisäksi tänä vuonna on myynnissä myös kannattajakausikortti! 150 euron hintainen kortti oikeuttaa pääsyyn pääkatsomon Viitaniemen puoleiseen päähän C3-katsomoon, jossa on tulevalla kaudella seisomokatsomonosa.

Tarjolla on nyt pääkatsomoon myös lasten oma kausikortti, jolla on hintaa 100 euroa pääkatsomoon ja 50 euroa aurinkokatsomoon. Eturyhmien kortti pääkatsomoon maksaa puolestaan 150 euroa.

JJK:n osalta oman lisämausteensa kauteen tuo Harjun stadionin kenttäremontti, kun stadionia kunnostetaan vuonna 2018 pidettäviä yleisurheilun Kalevan kisoja varten. Tehtävistä kunnostustöistä ainoastaan kentän pinnoitteen uusiminen estää JJK:n kotiottelut ja tavoitteena onkin, että remontista huolimatta kauden kaikki kotiottelut pystyttäisiin pelaamaan Harjulla. Mikäli evakkokentälle Vaajakoskelle kuitenkin päädytään pelaamaan, on kausikorttilaisille luonnollisesti varattu paikat myös sieltä!

2016-10-22_jjk-acoulu_0251

Ratkaise joululahjapulmat – tue samalla seuraasi

Kausikortti on vuodesta toiseen erinomainen lahjavinkki kaikille futiksenystäville! Kausikortti takaa otteluihin sisäänpääsyn ilman lipunmyyntiin jonotusta ja pääkatsomosta myös oman, numeroidun istumapaikan. Lisäksi kausikortti on erinomainen keino tukea paikallisen seuran toimintaa!

Kausikorttien lisäksi pukinkonttiin voi sujauttaa myös vaikkapa huippusuositun retropipon tai talven kettumaisimman kalenteriuutuuden: herkullien suklaisen joulukalenterin! Myös viime vuosilta tuttu seinäkalenteri on tulossa myös vuodelle 2017 – ja myynnissä aivan piakkoin! Nämä ja muut fanituotteet löydät myös Kettukaupasta.

Nappaa siis vaikka heti talven kettumaisimmat joululahjat valmiiksi!

paakatsomokausikortti-banneri-versio-x