Kaikille Veikkausliiga-seuroille lisenssi

13.12.2016

veikkausliiga-2017-logot

Liigalisenssikomitea teki päätöksensä myöhään maanantai-iltana.

Kaikki 12 seuraa saivat lisenssin Veikkausliigaan kaudelle 2017. PS Kemin ja JJK:n kohdalla lisenssiin liittyy olosuhde-ehtoja ja JJK:n osalta ne liittyvät suunnitelmiin pelata Harjun kenttäremontin vuoksi ensi kausi Viitaniemen kentällä.

Tällä hetkellä kentän olosuhteet eivät vielä täytä lisenssivaatimuksia, mutta suunnittelu olosuhteiden kunnostamiseksi lisenssissä vaaditulle tasolle on hyvässä vauhdissa yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa.

viitaniemi-2016-2

Mikäli kaikki menee suunnitellusti, pelaa JJK Veikkausliigan kotiottelunsa ensi kaudella Viitaniemessä.

Muista lisenssivaatimuksisa talouden suhteen tilanne on parempi kuin vaikkapa vuosi sitten.

– Lokakuun lopussa eli pelikauden loppuun mennessä oltiin lähellä nollatulosta, tilinpäätös näytti -10 000 euroa. Lopullisesti tulos selviää vasta ensi vuoden puolella tilinpäätöksen myötä, toteaa toimitusjohtaja Janne Mönkkönen.

– Osakeannin tuotto on tällä hetkellä noin 70 000 euroa. Tavoitteeksi asetettuun 200 000 euroon on siis vielä matkaa, mutta aikaakin on vielä helmikuun loppuun. Annin tavoitehan olikin saada tukea Veikkausliiga-kauteen valmistautumiseen – nyt on lisenssi saatu eli liigapaikka on senkin puolesta varma. Samoin pelipaikkaan ollaan saamassa pysyvä ratkaisu koko kaudeksi. Toivottavasti tämän viikon uutiset toisivatkin uutta vauhtia myös osakeantiin, toivoo Mönkkönen.

Tervetuloa mukaan osakeantiin tästä tai kausikorttilaiseksi täältä!