Lähitie ja Myllymäki hakevat pelituntumaa lainalta

29.07.2010
Lähitie ja Myllymäki hakevat pelituntumaa lainalta

Keskikenttäpelaaja Matti Lähitie ja maalivahti Sami Myllymäki hakevat pelituntumaa lainasopimuksilla muista seuroista. Lähitie pelaa Ykkösestä tahkoavassa porilaisessa FC PoPa:ssa kolme ottelua, ja Myllymäki on käytettävissä Kakkosessa pelaavan FCV:n peleissä elokuun ajan.

– Molemmissa sopimuksissa ajatuksena on selkeästi saada pelituntumaa pelaajalle, joka on jäänyt meillä viime aikoina vähälle vastuulle. Sämpylle on nuorena maalivahtina tärkeää saada pelejä, ja Masse puolestaan tarvitsee minuutteja päästäkseen pelikuntoon. Meillä on vaikka kuinka paljon pelejä jäljellä ja häntä varmasti syksyllä vielä tarvitaan, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

PoPa:lla on edessään todellinen härkäviikko, kun se pelaa sekä lauantaina, keskiviikkona että sunnuntaina. Näin Lähitie saa viikon aikana vyölleen kolme täyttä ottelua.

– Se on meille erittäin hyvä tilanne, saadaan viikon päästä hyvän pelituntuman hommannut pelaaja takaisin riviin, Martonen sanoo.

Myllymäki puolestaan pelaa elokuun ajan FCV:n riveissä, mutta harjoittelee JJK:n mukana.

– Sämpy saa sieltä kaipaamaansa pelituntumaa elokuun ajan. Hän harjoittelee meillä ja pelaa siellä, sekä osallistuu ehkä FCV:n peleihin valmistaviin harjoituksiin. Ennen siirtoikkunan sulkeutumista katsotaan sitten mikä meidän maalivahtitilanne loppukaudeksi on ja miten Sämpyn suhteen menetellään.

MattiLahitie
SamiMyllymaki