Joni Vesalainen mukaan myös JyPK:n myyntiin ja markkinointiin

21.12.2020

JJK ja JyPK syventävät yhteistyötään uudella sektorilla: Joni Vesalainen mukaan myös Jyväskylän Pallokerhon myyntiin ja markkinointiin

Joni Vesalainen on Jyväskylän Pallokerhon uusi vahvistus myynti- ja markkinointitiimiin. Vesalainen aloittaa tehtävässään joulukuussa. Vesalainen toimii JyPK:n myynnin ja markkinoinnin ohella JJK Jyväskylä ry:ssä myynti- ja markkinointijohtajana.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että päästiin Jonin kanssa sopimukseen. Joni tuo rautaista myynnin ja markkinoinnin osaamista seuraamme. Joni on pitkän linjan ammattilainen myynnin ja markkinoinnin saralla ja hienoa että pääsemme tekemään yhteistyötä Jonin kanssa. Vesalainen työskentelee puolipäiväisenä seurassamme, kertoo JyPK:n puheenjohtaja Johanna Itkonen.

– Hienoa päästä tekemään töitä edelleen kovaa nousua tekevän naisjalkapalloilun pariin Kansalliseen Liigaan. JyPK on vahvasti paikallinen liigajoukkue, jolla on myös onnistuneen juniorityön myötä edessä loistava tulevaisuus, muotoilee Joni Vesalainen.

Vesalaisen sopimusta on tehty yhteistyössä JJK Jyväskylä ry:n kanssa. Seurojen välillä on ollut koko prosessin ajan avoin keskusteluyhteys, jota on tarkoitus jatkaa myös Vesalaisen työn käynnistyessä.

– Molemmat seurat ovat innossaan siitä, että seurayhteistyömme syventyy entisestään uudella tavalla. Uskon siihen, että kahden ison jalkapalloyhteisön yhteistyöstä saadut hyödyt ovat merkitykselliset molemmille kehitystyössään, toteaa JJK Jyväskylän puheenjohtaja Tom Nevanpää.

 

Lisätietoja asiasta antavat:

Johanna Itkonen
Jyväskylän Pallokerho ry:n
puheenjohtaja
+358503603437
itkoska@msn.com

Tom Nevanpää
JJK Jyväskylä ry:n
puheenjohtaja
+358 50 586 0368
tom.nevanpaa@jjk.fi