Joko olet tutustunut Ottelukeskukseen ja kokeillut Pelaajakonetta?

09.04.2013

Veikkausliigan kauden 2013 alku on aivan oven takana ja Helsingissä pidettiin maanantaina avaustilaisuus, jossa median eteen marssivat kaikkien joukkueiden päävalmentajat, kapteenit ja muita kiintoisia henkilöitä. 

 

alaja_media-avauksessa_2013-04-08

    Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alajan tervehdys. 

 

 

Tilaisuuden antina paljastettiin tulevalle kaudelle myös uusia palveluita suomifutisystävien iloksi. Tiukan setin dataa jokaisesta ottelusta tarjoaa tulevalla kaudella Ottelukeskus, joka löytyy osoitteesta http://www.veikkausliiga.com/ottelukeskus/.

 

Ottelukeskukseen päivittyy parin päivän sisään muikea määrä yksityiskohtaista tietoa kaikista liigaotteluista. Mukaan tulee myös videopätkiä huippuhetkistä, joten ne löytyvät jatkossa helposti samasta paikasta.

 

Eilen julkisuuteen tuli myös Pelaajakone, joka kertoo vaalikoneiden tapaan, ketä liigapelaajaa juuri Sinä muistutat eniten. Käy testaamassa!

 

 

korhonen-emet_media-avauksessa_2013-04-08

 

 

Avausottelu lähestyy!

 

Liigan avauskierros on jaettu kolmelle päivälle. Niistä ensimmäinen on tuleva lauantai 13.4., jolloin kausi on tarkoitus avata Turussa TPS:n ja FC Hongan välisellä ottelulla. Sunnuntaina ohjelmassa ovat VPS – FC Lahti, KuPS – MYPA, RoPS – IFK Mariehamn ja maanantaina 15.4. FC Inter – HJK – sekä kauan odotettu JJK – FF Jaro!

 

Viipyilevä kevät on kuitenkin luonut oman kiusansa kauden odotukseen ja niin Turun kuin Vaasankin avauskierroksen ottelut ovat siirtouhan alla. Viikonlopun lumisateet heittivät varjonsa myös Harjulla vastaan pelattavan avausottelun päälle – kentän pelikelpoisuus varmistuu keskiviikkona.