JJK:n testileiri 23.-24.10.2013

25.09.2013

JJK:n testileiri 23.-24.10.2013

 

JJK on eteenpäin menevä, vahvasti omaan juniorityöhön ja pelaajakehitykseen uskova suomalainen jalkapallojoukkue. Edustusjoukkueemme pelaajisto koostuu pitkälti JJK:n juniorijoukkueiden kautta ponnistaneista pelaajalupauksista. Tälläkin kaudella Veikkausliigakentillä on kettupaidassa esiintynyt peräti 14 seuran omaa kasvattia.

 

Rakennamme parhaillaan joukkuettamme tuleville vuosille. Korkealaatuisen oman juniorityön lisäksi haluamme pitää ovemme avoimina myös muualta kotoisin oleville pelaajille, joiden tavoitteena on pelata jalkapalloa vähintään suomalaisella huipputasolla.

 

Oletko miettinyt mihin rahkeesi riittäisivät jos päättäisit panostaa jalkapalloon jopa nykyistä enemmän? Voit olla nuori tai vähän jo kokeneempikin – JJK ja Jyväskylä tarjoavat sinulle loistavat mahdollisuudet niin kehittyä jalkapallonpelaajana kuin mahdollisesti yhdistää myös opiskelu tai työnteko ammattimaiseen harjoitteluun. Tule näyttämään mitä osaat Jyväskylään 23.-24.10.

 

 


 

 

Mistä on kyse?

Järjestämme kaksipäiväisen näyttömahdollisuuden kaikille vähintään suomalaiselle huipputasolle tähtääville pelaajille.

 

Missä ja milloin?

Testileiri järjestetään Jyväskylässä keskiviikosta torstaihin 23.-24. lokakuuta. Kokoonnumme Harjun stadionilla keskiviikkona klo 12:00, tarkempi aikataulu lähetetään kaikille osallistujille. Leiri päättyy torstaina n. klo 16:30.

 

Mitä on luvassa?

Keskiviikkona pelaamme yhden harjoitusottelun, torstaina pidämme harjoitukset ja pelaamme toisen harjoitusottelun. Leirin jälkeen valmennus ja seurajohto analysoivat näkemäänsä ja ovat pikimmiten yhteydessä potentiaalisiksi katsomiinsa pelaajiin.

 

Mitä maksaa?

JJK järjestää osallistujille hotellimajoituksen sekä ruokailut. Jokainen osallistuja vastaa itse kuljetuksistaan Jyväskylään.

 

Miten pääsen mukaan?

Kerro meille perustiedot itsestäsi ja perustele miksi juuri sinä ansaitset näyttöpaikan JJK:ssa. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla Juha Pasojalle juha.pasoja(at)jjk.fi sekä Ville Prihalle ville.priha(at.jjk.fi maanantaihin 14.10. mennessä.

 

 

Lisätietoja testileiristä antavat JJK:n edustusjoukkueen valmentajat Juha Pasoja 041 748 8303 ja Ville Priha 050 560 2108. Tervetuloa näyttämään kykysi!