JJK:n sosiaalisessa mediassa komeita rajapyykkejä rikki

03.06.2015

kettutwitter-3000-kiitosJJK:n aktiiviset sosiaalisen median kanavat ovat keränneet ympärilleen monituhatpäisen yhteisön.

JJK:lla on jo vuosien ajan ollut Facebookissa ja Twitterissä aktiivinen seuraajajoukko ja toukokuun lopulla rikottiin komeita rajapyykkejä, kun täyteen tuli ensin 7000 tykkääjää Facebookissa ja viimeisenä viikonloppuna rikottiin myös 3000 Twitter-seuraajan raja. Myös aiemmin keväällä avattu Instagram-tili on kerännyt jo lähemmäs 400 seuraajaa.

JJK haluaa kaiken aikaa kehittää toimintaansa myös sosiaalisessa mediassa. JAMK:ssa opiskeleva Antti Ojanen tutki kevään aikana opinnäytetyössään JJK:n sosiaalisen median käyttöä. Kyselytutkimuksen tuloksia tutkitaan ja mietitään, mitä ja miten niiden pohjalta voisi entisestään kehittää eri kanavien käyttöä.

JJK:n Youtube-kanavan ensisijainen sisältö tällä hetkellä on ottelukoosteet – kauden edetessä sinnekin on kuitenkin luvassa paljon muutakin, joten kannattaa pysytellä kuulolla!

Suurkiitokset jokaiselle vanhalle seuraajalle ja tykkääjälle – ja tervetuloa mukaan kaikki uudet! Palautetta saa ja pitääkin edelleen antaa (mainituissa some-kanavissa tai vaikkapa sähköpostitse osoitteeseen jjk@jjk.fi), jotta voimme parhaiten palvella kettuyhteisöä joka kanavassa!