JJK:n lokakuu on roosanvärinen

01.10.2011

JJK:n lokakuu on pinkkiRintasyövänvastaisen Roosa nauha -kampanjan virallinen jalkapalloseura JJK on pelannut läpi kauden kaikki vierasottelunsa komeissa vaaleanpunaisissa peliasuissa. 

Allakan käännyttyä lokakuulle vietetään maailmanlaajuista Roosa nauha -kampanjakuukautta ja tämä näkyy vahvasti myös JJK:n toiminnassa. Joukkue käyttää pinkkejä pelipaitoja nyt myös kotiotteluissa läpi kauden huipennuksen, tarjoten samalla pirteää silmäniloa hyvän asian puolesta myös kotiyleisölleen.

Luvassa on lisäksi monenmoista muutakin tempausta etenkin sunnuntaina 16.10 klo 15:00 pelattavan JJK vs VPS -ottelun yhteydessä, joka on samalla Roosa nauha -kampanjan teemaottelu. JJK myös huutokauppaa kaikki pinkit paitansa kauden loputtua ja lahjoittaa 100% tuotosta suoraan Syöpäsäätiölle.

Pinkit ketut ovat kotikentällään tositoimissa ensimmäistä kertaa heti huomenna sunnuntaina 2.10., kun JJK:n tielle asettuu paikallisvastustaja KuPS klo 14:00 alkuvihellyksensä saavassa ottelussa. Tervetuloa kannustamaan roosanvärinen JJK voittoon!