JJK:n kausikortit loppuunmyyty

14.05.2020

JJK:n tulevan kauden kausikorteilla on ollut kova kysyntä koko kevään ajan ja vauhti on kiihtynyt entisestään viimeisen viikon aikana. Niinkin vauhdilla, että kausikortit on toistaiseksi loppuunmyyty/varattu.

Kettupaitojen otteet Miesten Kakkosessa tuntuvat kiinnostavan jyväskyläläisyleisöä, sillä myynnissä olleet kausikortit on käytännössä viety käsistä viime päivien aikana vaikka kauden aloitusajankohta onkin vielä määrittelemättä. JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalaisen mukaan valtionhallinnon määrittelemä, korkeintaan 500 hengen rajoitus urheilutapahtumissa määrittelee luonnollisesti myös Harjun Stadionille sisään otettavien katsojien maksimimäärän.

– Toistaiseksi, ainakin heinäkuun loppuun asti on voimassa 500 hengen rajoitus urheilutapahtumissa mikä tarkoittaa, että meillä on mahdollisuus turvallisuus huomioiden myydä noin 400 lippua. Kausikortteja on ollut tuon verran myynnissä ja nyt kaikki on myyty tai varattu, Vesalainen kertoo.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, ettei pelien alkaessa lippuluukulle jää myöskään lainkaan myytäväksi irtolippuja. Näin siis ainakin toistaiseksi.

– Joitakin kausikorttipaikkoja voidaan mahdollisesti vielä vapauttaa myyntiin lähempänä kauden alkua, kunhan selviää kaikki tapahtumien järjestämisen yksityiskohdat ja tarkemmat vaatimukset niiden suhteen. Kysyntää tuntuisi olevan selvästi isommallekin katsojamäärälle jo tässä vaiheessa, joten täytyy kyllä kiittää tätä vahvaa yhteisöä joka seuran takana seisoo ja samalla harmitella, että kaikkia halukkaita ei voida sisälle ottaa nykyisten rajoitusten voimassa ollessa, Vesalainen toteaa.

Mikäli olisit kiinnostunut vielä hankkimaan kausikortin tulevalle kaudelle, myöhemmin mahdollisesti vapautuvia paikkoja voit tiedustella: joni.vesalainen(at)jjk.fi

Tiedotamme tulevan kauden alkamisajankohdasta ja pelijärjestelmästä niiden varmistuttua. Kausikortin tilanneet voivat myös halutessaan noutaa tilaamiaan kortteja JJK:n toimistolta kesäkuun alusta alkaen, tiedotamme aiheesta tarkemmin lähempänä.