JJK:n ja Elenia Lämmön Kuukauden juniori -yhteistyö jatkuu – Huhtikuun Kuukauden juniori palkittu

23.05.2018

Huhtikuun Kuukauden juniorina JJK-FF Jaro ottelussa palkittiin JJK-08 Martin Säynäjäkangas.

Elenia Lämpö & JJK

JJK ja Elenia Lämpö jatkavat kaudesta 2013 alkanutta yhteistyötä, jonka myötä Elenia palkitsee kuukausittain JJK:n juniorijoukkueista tai yhteistyöseuroista valitun Kuukauden juniorin. Lisätietoa JJK:n ja Elenian Kuukauden juniori -yhteistyöstä alempana.

Kauden 2018 ensimmäinen Kuukauden juniori palkittiin maanantai-iltana 21.5. pelatussa JJK – FF Jaro ottelussa. Huhtikuun Kuukauden junioriksi valittiin JJK-08 joukkueesta Martin Säynäjäkangas! Palkintoa olivat jakamassa Elenian puolesta Ville Kauhanen sekä JJK:n edustusjoukkueen puolustaja Severi Vielma.

-Aina on mukavaa treeneissä, kun Martin on mukana! Martin on erittäin aktiivinen treeneissä ja peleissä. Hän tekee kentällä aina parhaansa ja myös osaa tsempata joukkuekavereitaan, hehkuttaa JJK-08 joukkueen vastuuvalmentaja Ossi Kaski.

Toukokuun Kuukauden juniori palkitaan JJK:n seuraavassa kotiottelussa eli JJK-HIFK perjantaina 1.6. klo 18:30.

-Yhteistyö JJK:n kanssa on yrityksellemme luonnollinen tapa tukea paikallisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Arvostamme pitkäjänteistä tekemistä ja JJK:n kanssa tehtävä yhteistyö on arvojemme mukaista, tiivistää Elenian viestintäpäällikkö Hanna Sauroja.


Martin Säynäjäkangas palkittiin JJK-FF Jaro ottelussa 21.5. 

JJK:n ja Elenia Lämmön juniorijalkapallo-yhteistyö

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi huhtikuusta lokakuuhun Ykkösen kauden ajan yhden juniorin JJK:n omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Ykkösen ottelun alkua.

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa-, haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle. Palkinto sisältää diplomin ja JJK:n pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisimmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut, ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

Kuukauden juniorin palkitsee Elenia Lämpö. Pelaajat hankkivat lämmön pintaan kentällä, Elenia Lämpö pitää huolta, että lämpöä riittää koteihin.