JJK vs. KuPS tänään klo 18:30 – Arkadianmäellä uskotaan JJK:n kotivoittoon

23.05.2011

Tunnelma on käsinkosketeltava ja hikikarpalot tiivistyvät Harjun reunamuureihin kun Veikkausliigan kärkipallilla komeileva JJK kohtaa viha-/rakkaussuhteensa toisen osapuolen eli Kuopion Palloseuran tänään klo 18:30 pelattavassa trillerissä.

Vaikka JJK ei liigahistoriansa aikana ole onnistunut napsimaan puijolaisilta pisteen pistettä, tämän kauden vahvat esitykset ovat vetäneet hyvällä tavalla sanattomaksi myös Keski-Suomen tuoreen kansanedustajan Sinuhe Wallinheimon. Sinkku uskookin JJK:n kotivoittoon tänään täysillä.

– Kyllä JJK vie tänään Kuopiota vastaan, peli päättyy 2-1. Kotijoukkue aloittaa vahvasti heti alkuminuuteilta ja kalakukkomoottori yskii vähintään ekan puoliskon. Tulee ne sieltä vielä vimmatulla kirillä mutta ei riitä, Wallinheimo käyttää kristallipalloaan veikaten illan ottelun lopputulosta.

Tuoreena kansanedustajana entisellä huippukiekkoilijalla on aika kortilla, mutta Sinkku käy silti seuraamassa JJK:n koti- ja välillä vierasotteluitakin aktiivisella otteella.

– JJK on valloittanut minun, niin kuin monen muunkin jyväskyläisen sydämen sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Joni (Vesalainen) kumppaneineen on luomassa hienoa tarinaa. Yksittäisistä pelaajista kovin on varmasti Tommi Kari. Pienestä koosta huolimatta pelaa aina suurella sydämellä, Wallinheimo analysoi Kettupaitojen peliä.

Sinkku on tämän illan JJK vs. KuPS -ottelun julkkistulosvetovieras ja JJK luottaa täysillä tuoreen kansanedustajan työhön myös tulosveikkaajan roolissa. Joukkue on panostanut 20€ vedon Veikkauksen tulosvedossa lukemille 2-1 ja voiton sattuessa kohdalle JJK ja Sinkku lahjoittavat rahat lyhentämättömänä Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.

JJK vs. KuPS tänään klo 18:30 Harjun stadionilla – tervetuloa!