JJK-VPS: Ottelupäivän ohjelma – Kokoomus esittäytyy!

17.09.2012

Veikkausliiga jatkuu jälleen tiistaina, kun JJK lähtee kirkastamaan kasvojaan Espoossa tulleen tappion jälkeen vaasalaisen VPS:n kustannuksella. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18:30 Harjun ELY-Stadionilla!

 

Ennakkolippuja otteluun voi jälleen ostaa normaaleiden ennakkomyyntipisteiden (Intersport Tourula, Sepänaukion Kotipizza, Shaker, O’Malleys ja Memphis) ja Lippupalvelun lisäksi Kävelykadulta tänään maanantaina ja huomenna tiistaina. Kävelykadun ennakkolipunmyyntipiste on avoinna maanantaina kello 15-17 ja ottelupäivänä tiistaina kello 14-16. Paikalla on tuttuun tapaan myös pelaajia!

 

 

 

Pelipuolueena Kokoomus

 

JJK ja Pelastusarmeija järjestävät kuntavaalien lähestyessä kampanjan, joka tarjoaa puolueille mahdollisuuden esittäytyä JJK:n kotiotteluissa. Kampanjan tarkoituksena on aktivoida etenkin nuorien äänestysintoa ja kannustaa yleisöä vaikuttamaan kotikuntansa tärkeisiin asioihin äänestämällä kuntavaaleissa.

 

Tällä kertaa pelipuolueena on Kokoomus, joka on kuntavaaliteemoineen esillä ottelussa. Ottelun tauolla puolueen edustaja on pääkatsomon edessä haastattelussa vastaamassa tiukkoihin kysymyksiin tulevista vaaleista!

 

 

kokoomus_ilmoitus_jjk_vps180912

 

 

Taoulla mestareiden palkitseminen

 

Ottelun tauolla pääkatsomon edessä palkitaan myös JJK:n erityisfutareiden joukkue, joka teki kuluvalla kaudella omassa SM-sarjassaan komean suorituksen ja kirkasti viime kaudella saavuttamansa pronssin tällä kaudella kultamitaliksi!

 

 

 

tiistaina 18.9.2012

14 – 16 Ennakkolipunmyyntipiste Kävelykadulla avoinna
17:30 Harjun ELY-stadionin portit avataan
17:30 Kentän valot syttyvät
17:30 Kettutasanne ja Klubiteltta avaavat ovensa
18:25 Alkuseremonia alkaa
18:30 Veikkausliigan ottelu JJK – VPS alkaa!
n. 19:17 Ottelun puoliaika alkaa
n. 19:18 Pelipuolue esittäytyy: Haastattelussa Kokoomus
n. 19:25 JJK erityisfutarien palkitseminen pääkatsomon edessä
n. 20:20 Ottelu päättyy
21:00 Jälkipelit O´Malleysissa