JJK voittoisa Suomen Urheilugaalassa!

11.01.2011

Gaalavoittokuva

JJK voitti Vuoden urheilumarkkinointiteko -palkinnon Suomen Urheilugaalassa

Jyväskyläläisleirin riemulla ei ollut rajaa kun valtakunnan arvostetuin pokaali napsahti kettupaitojen palkintokaappiin

”Tämä on suurin juttu mitä tällä saralla voi saavuttaa ja annan kaiken kunnian meidän uskolliselle kotiyleisöllemme,” JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen totesi tuoreeltaan himoittu pysti vierellään Suomen Urheilugaalan juhlahumussa. ”Tämä antaa uskoa siihen, että tekemämme asiat niin kentän rajojen sisä- kuin ulkopuolellakin kantavat vahvaa hedelmää ja jyväskyläläisjalkapallolla on edessään valoisa tulevaisuus,” Joni lisää tunteikkaasti.

Palkintoraadin perusteet JJK:n palkitsemiselle olivat selvät: seura on pelannut Veikkausliigassa vasta kaksi kautta, hävinnyt lähes 90% kotipeleistään ja silti yleisökeskiarvo on komeasti koko Suomen kolmanneksi paras. Tämän lisäksi JJK on onnistunut saamaan ihmisten mielissä vahvan aseman niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla, josta osoituksena kärkipään sijoitus medianäkyvyydessä. Yleisö- ja mediamenestyksen ohella palkintoraati huomioi voimakkaasti myös JJK:n panokset yhteiskuntavastuun saralla.

Katso JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalaisen haastattelu ja bongaa allaolevista kuvista ketkä kaikki juhlivat JJK:n hienoa voittoa Suomen Urheilugaalassa!


arvi-lind
Valtakunnan luotettavin mies Arvi Lind yhtyi jyväskyläläisriemuun.

tihinen-riihilahti
Kettufanit Hannu Tihinen ja Aki RIihilahti juhlimassa Päijänteen Barcelonan voittoa. Aki oli voittanut oman Urheilugaala-palkinnon jo pari vuotta sitten ja Hannu Tihinen palkittiin esimerkillisestä urastaan tänä vuonna.

virtanen-forssell
Keski-Suomen oma poika Jukka Virtanen ja loistavan uran tehnyt Christina Forssell olivat täysillä mukana jyväskyläläisten riemussa.

jallu
Legendaarinen maalinsylkijä Jari ”Jallu” Rantanen ja JJK:n hallituksen jäsen Risto Pitkänen olivat yhtä hymyä.


Jari-litmanen
Kuningas Jari Litmanen ja koko suomalaiselle jalkapallolle tärkeä palkinto.