JJK vierailee viikonloppuna Lahdessa – kahdesti!

21.09.2012

JJK vierailee tulevana viikonloppuna kahteen otteeseen ja kahden joukkueen voimin Lahdessa. Ensin lauantaina SM-kullassa kiinni olevat A-nuoret kohtaavat FC Reippaan ja sunnuntaina edustusjoukkue lähtee parantelemaan asemiaan Veikkausliigan sarjataulukossa FC Lahden kustannuksella.

 

 

Lauantai 22.9. klo 15:00, Radiomäki: FC Reipas – JJK, ASM

 

Komeaa kautta pelaavien A-nuorten SM-sarjan kausi lähestyy loppuhuipennustaan ja edessä on toiseksi viimeinen kierros, jolla jo pitkän aikaa sarjaa johtanut JJK kohtaa keskikastin FC Reippaan. JJK on voittanut kaksi aikaisempaa kohtaamista maalierolla 8-2 ja lähteekin otteluun ennakkosuosikkina.

 

JJK ja kahden pisteen päässä toisena oleva TPS ovat nykäisseet muihin jo selkeän kaulan ja jakavat keskenään kaksi kirkkainta mitalia – kolmantena oleva FC Inter on yhdeksän pisteen päässä TPS:sta. Viime lauantaina kärkikaksikko tasasi Hippoksella pelatussa ottelussa pisteet lopulta 2-2-lukemin kummankin johdettua ottelua vuorollaan. Isäntien molemmista maaleista tuolloin vastasi Janne Kuhmonen ja syöttäjinä kunnostautuivat maalipyssyt Jarkko Kosunen ja Aram Hasanzada, jotka ovat myös koko ASM:n maalitilaston kärkipäässä.

 

JJK:n historian ensimmäinen A-nuorten mestaruus saattaa ratketa jo lauantain otteluissa. Mikäli JJK voittaa Reippaan ja TPS vastaavasti häviää KuPS:lle, venyy ero jo viiteen pisteeseen, joka riittää Kettupaitojen mestaruuteen, kun sen jälkeen enää kolme pistettä on jaossa. JJK lähtee kuitenkin  hakemaan täyttä pistepottia molemmista jäljellä olevista otteluista, jolloin muiden tuloksilla ei ole merkitystä.

 

JJK A:n kauden päätöskierroksella vastaan asettuu vaasalainen VIFK. Viimeinen ottelu mitalijuhlineen pelataan lauantaina 29.9.2012 kello 13 alkaen Harjun ELY-stadionilla! 

 

 

 

Sunnuntai 23.9. klo 18:30, Kisapuisto: FC Lahti – JJK, Veikkausliiga

 

Veikkausliigakaudella taas loppusuora on vasta aukeamassa eteen ja otteluita on jäljellä vielä seitsemän. Liiga on myös edelleen äärimmäisen tasainen ja sekä mitalien että putoajien kohtalo on vielä ratkaisematta, kuten myös niiden kuuden seuran joukko, jotka saavat tulevalle kaudelle kotiotteluedun – panoksia ja pelattavaa siis riittää!

 

Kahden tappiollisen ottelun jälkeen JJK lähtee hakemaan nyt kurssiin muutosta FC Lahden kustannuksella. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin kaudella kahdesti Jyväskylässä ja JJK on vienyt nimiinsä molemmat. Toukokuussa lukemat olivat 2-1, heinäkuussa kesäisessä rankkasateessa taas 3-1. Tehokkaimpana myös lahtelaisia vastaan on ollut Tamás Gruborovics, joka on heilutellut maaliverkkoja molemmissa otteluissa. FC Lahti on puolestaan edellisen kohtaamisen jälkeen saanut riveihinsä kamerunilaisen Ariel ”Tuco” Ngueukamin, joka on Jiposta tultuaan takonut kolmessa pelaamassaan ottelussa jo viisi maalia.

 

Voitolla JJK:lla on mahdollisuus kohennella asemiaan sarjataulukossa ja nousta FC Hongan että isäntiensä ohi heti lauantaisten isäntiensä kantaan kahdeksanneksi.

 

JJK:n kannattajat järjestävät jälleen matkan Lahteen. Matkan hinta on 25€ (sisältää myös ottelulipun) ja matkaan lähdetään sunnuntaina 23.9. kello 15:30 Harjukadun tilausajolaiturilta. Ilmoittautumiset osoitteeseen harjunpojatreissaa@gmail.com!

 

 

fclahti-jjk_230912_reissuilmo