JJK valmistautuu sikailemaan torstain VPS-pelissä

07.06.2011

JJK valmiina sikailemaan VPS-pelissä

jjk-possua-tiituspohjan-palvaristaVeikkausliigaa johtava JJK kohtaa torstaina saunamaisessa kamppailussa kovasti otteitaan petranneen VPS:n Harjun stadionin hehkuvassa lämmössä. Molemmat joukkueet ovat päässeet lepuuttamaan sorkkiaan nyt käynnissä olevan maajoukkuetauon aikana, joten kiihkeästä kuumuudesta huolimatta luvassa on varmasti energistä hyökkäyspeliä suuntaan jos toiseenkin ja JJK:n taiturit tekevät parhaansa teurastaakseen vaasalaiset kauden neljännen kotivoiton merkeissä.

JJK:n klubiteltassa on historiallisen kotivoittoputken kunniaksi tarjolla kunnon paikallista porsastelua, kun JJK:n yhteistyökumppani Tiituspohjan Palvari tuo tarjolle kokonaisen viljaporsaan ennen peliä. Kyseessä on herkku isolla H:lla ja todellinen lähiruoka, sillä possu matkaa Harjulle suoraan Laukaan Lankamäessä sijaitsevalta Pohjois-Ahon tilalta, pysähtyen matkan varrella ainoastaan Tiituspohjan Palvarin tiloissa savustusoperaatiossa. Vaikka porsas itse ei pääsekään nauttimaan torstaille luvatuista komeista hellelukemista, on se ehtinyt ennen Harjulle saapumista kypsytellä itseään saunassa jo parin vuorokauden verran.

 

JJK – VPS torstaina 9.6. klo 18:30 Harjun stadionilla, portit ja klubiteltan ovet auki klo 17:30. KLUBIVIERAAT HUOMIO! Kannattaa saapua ajoissa, possua on tarjolla rajoitettu määrä – tervetuloa!