JJK uudistaa kotisivujaan ja monipuolistaa sisältötarjontaa huippusuositulla fcjjk.com-sivustolla

07.03.2011

jjk-amd-uudistavat-sivustoa1

Lähestulkoon kaikki mahdolliset palkinnot urheilumarkkinoinnin saralla voittanut JJK on jälleen viemässä viestintäänsä uudelle tasolle yhteistyössä Aleksi Manninen Designin kanssa.

Ensimmäinen näkyvä uudistus on jo tehty, kun kotisivujen ulkoasua ja rakennetta on muokattu vahvasti nykyaikaisempaan suuntaan ja tällä polulla on tarkoitus pysyä jatkossakin.

– Haluamme selkeyttää sivustomme käyttäjäkokemusta ja tuoda suosittuja sisältöjämme entistä paremmin esille. Näin jalkapallon kannalta hiljaisina talvikuukausinakin yksittäinen artikkeli saattaa saada meillä yli 20 000 lukukertaa, joten olemme ehdottomasti yksi Suomen suosituimmista urheilusivustoista. Ei huono suoritus yksittäisen jalkapalloseuran verkkosivuille, JJK:n myyntipäällikkö Panu Sorjonen avaa sivustouudistusta ja sen taustoja.

Paljon hommia on tehty varsinkin sivuston taustalla, mutta uudistusprosessi on kuitenkin vasta aluillaan ja kaikki palaset loksahtavat paikoilleen pikkuhiljaa. Samalla mukaan viestintäpalettiin on tulossa paljon uusia sisältöjä, jotka ovat muotoutuneet JJK:n kannattajilta ja yrityskumppaneilta tulleen palautteen perusteella.

– Turha tässä olisi meidän toimistoväenkään kellarissa kynttilää poltella ja miettiä mitäköhän ne JJK-henkiset ihmiset tuolla meiltä haluavat ulkomaailmassa. Päinvastoin, haluamme avata toimintaamme mahdollisimman paljon koko laajalle JJK-yhteisölle ja sitä kautta viedä keskisuomalaista jalkapalloa yhdessä eteenpäin, seuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen komppaa Sorjosta vieressä.

JJK valitsi verkkokumppanikseen paikallisen käyttöliittymäsuunnittelun ammattilaisen Aleksi Manninen Designin ja on enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön jo sen alkumetreillä.

Aleksia (Manninen) parempaa tekijää ja ideoijaa näissä jutuissa ei oltaisi löydetty edes koirien ja kissojen avulla. Heti ensimmäisestä palaverista alkaen olimme samalla aaltopituudella ja mies on enemmän kuin pitänyt lupauksensa myös sen jälkeenkin. Mikäs siinä on hommia paiskiessa kun mies on vielä fanaattinen kettupaitakannattaja muutenkin, Sorjonen naurahtaa hyväntuulisena.