JJK U17 ja U20-joukkueiden avoimet harjoitukset alkavat – tule mukaan

09.10.2023
( Kuva: Keski-Suomen Jalkapalloviikko )

JJK B- (U17) ja A-junioreiden (U20) avoimet harjoitukset on suunnattu tavoitteellisille 14-20-vuotiaille jalkapalloilijoille (2009-2003 syntyneet). Avoimet harjoitukset järjestetään viikoilla 44-45, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Harjoituksista vastaavat joukkueiden vastuuvalmentajat Miika Kuntonen (A), Karri Ellonen (U17) ja Janne Kippola (U16). Maalivahtien harjoittelu on JJK Junioreiden sekä aluejoukkueen maalivahtivalmentajan Anton Bogdanovin vastuulla. Fysiikasta huolehtii liikuntatieteiden maisteri Paula Havukainen, joka toimii fysiikkaosaajana molemmissa been ryhmissä.

Harjoittelussa on kiinteästi mukana myös muu valmennustiimi, sekä seuran talenttivalmentaja Janne Korhonen ja valmennuspäällikkö Mikko Manninen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset mikko.manninen(at)jjk.fi tai puh 045 6306943

Miika ”Kune” Kuntonen palaa JJK:n valmentajaksi

Miika Kuntonen uuden U20-joukkueen vastuuvalmentajaksi

Miika Kuntonen aloittaa uuden JJK A-junioreiden joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 2024. JJK:n kasvatti ”Kune” siirtyy joukkueen päävalmentajan tehtäviin yhteistyöseura FC Vaajakosken valmennuspäällikön paikalta.

Kuntonen on valmentanut kettuseurassa viimeksi kaudella 2020 ja tekee nyt paluun. U20-joukkue on perustettu viemään koko Keski-Suomen alueen potentiaalisimpia nuoria pelaajia kohti miesten huippua edustusjoukkueympäristöissä. Joukkue aloittaa toimintansa avoimilla tapahtumilla mistä lopullinen joukkue valitaan

Karri Ellonen jatkaa JJK:n U17-joukkueen vastuuvalmentajana

Karri Ellonen jatkaa U17 vastuuvalmentajana

JJK U17 vastuuvalmentaja Karri Ellonen jatkaa roolissaan myös kaudella 2024. Mennyt kausi oli Karrille ensimmäinen Jyväskylässä, alla Karrin mietteitä kauden päätteeksi.

Mitkä fiilikset ekasta kaudesta JJK:ssa Karri?
– Todella hyvät, loppukauden tulos toki harmittaa, varsinkin kun pystyimme kevätkierroksella pelaamaan voittamattomina ja SM-paikka jäi niin pienestä kiinni. JJK on ollut kuitenkin mahtava ympäristö kehittyä valmentajana. Pelaajat ovat olleet motivoituneita ja kaikki valmennustiimin jäsenet ammattitaitoisia ja sitoutuneita. Olen saanut todella hyvää tukea omaan valmentajana kehittymiseen sekä resursseja maksimoida pelaajien laadukasta arkea. Lisäksi on ollut hienoa päästä mukaan edustusjoukkueen toimintaan ja sitä kautta lisätä omaa osaamista.

Mitä ajatuksia tulevasta kaudesta?
– Itsellä ja koko valmennustiimillä on isot odotukset tulevalle kaudelle. Pääsemme jatkamaan jo aloitettua prosessia 2007-ikäluokan sekä loppukaudesta mukaan tulleiden 2008 syntyneiden kanssa. Lisäksi tiedän, että alueella on paljon hyviä pelaajia ja odotan mielenkiinnolla avointen harjoitusten alkua. Toivon, että tiistaina 31.10. kentällä on iso määrä motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita kilpailemaan!