JJK-TPS: Liigacupin läksyt on opiskeltu

02.05.2010
JJK-TPS: Liigacupin läksyt on opiskeltu

JJK on valmentaja Jori Särkän mukaan opiskellut Liigacupin puolivälieräottelussa saamansa läksyn. Tuolloin TPS kuskasi JJK:a ottelun ensimmäisellä puoliajalla isännän ottein.

– Uskoisin, että ollaan otettu opiksi siitä pelistä. Silloin meidän ensimmäinen puoliaika oli meille tosi epätyypillistä peliä, seisoskeltiin ja oltiin passiivisia. TPS:lla on niin paljon yksilötaitoa, että me ei missään nimessä pärjätä jos pelataan niin.

Vierasjoukkueen hyökkäysarsenaali on Veikkausliigan ehdotonta eliittiä, joten puolustuspelin onnistuminen on sunnuntain ottelussa erityisasemassa.

– Heillä on erittäin vaaralliset, haastamaan pyrkivät laitapelaajat ja huippuluokan kärkipari – riippumatta siitä ketä avauksessa on. Meidän täytyy puolustaa tosi tiiviisti ja pelaajien roolituksen on olava kunnossa, Särkkä sanoo.

– Uskon ja toivon, että me pystytään pallollisena pelaamaan sitä meidän omaa peliä. Tähän mennessä me ollaan vieraskentällä pystytty ja uskallettu pelata niin kuin ollaan harjoiteltu. Toivottavasti sama siirtyy myös kotikentälle.

JJK ja TPS kohtaavat Vaajakoskella tänään kello 18.30.

JoriSarkka
JoriSarkka