JJK osallistuu Komia III-turnaukseen – mukana kaksi testipelaajaa

06.02.2012

JJK osallistuu tällä viikolla Seinäjoella kolmatta kertaa järjestettävään Komia-turnaukseen.

 

8.-12.2.2012 Seinäjoen Wallsport Areenalla pelattavan turnauksen muut joukkueet ovat SJK, HJK, ruotsalaiset DIF ja Örebrö SK, virolainen FC Flora sekä Suomi XI-nimellä pelaava Mixu Paatelaisen luotsaama maajoukkue.

 

JJK pelaa torstaina 9.2. kello 15.30 FC Floraa vastaan. Lauantaina 11.2. kello 16.30 kettupaidat puolestaan pelaavat Wallsportissa kauden toisen Liigacupin kotiottelunsa VPS:aa vastaan.

 

 

Testissä Turpeenniemi ja Miller

 

JJK myös testaa kuluvan viikon ajan kahta puolustuspään pelaajaa. Jo aikaisemmin testissä ollut rovaniemeläislaitapakki Janne Turpeenniemi ja eteläafrikkalainen Vaughn Miller harjoittelevat joukkueen mukana tämän viikon ja antavat Seinäjoella näyttöjä kettupaidassa.

 

Miller on 23-vuotias eteläafrikkalaisen Platinum Starsin kasvatti, joka on juniorina pelannut niin kärkimiehenä kuin keskikentän laidallakin, mutta ammattilaisuran alussa valmentaja istutti miehen laitapakin tontille, jolla hän on siitä asti viihtynyt. Molempijalkainen Miller voi pelata niin oikealla kuin vasemmallakin laidalla.

 

Ensimmäisen kettuleirissä vietetyn päivän jälkeen Millerillä on vain hyvää sanottavaa – yhtä seikkaa lukuunottamatta.

 

– Seura vaikuttaa hyvin ammattimaiselta ja kaikki ovat täällä erittäin ystävällisiä, todella hyvä fiilis kaikin puolin…treenihallissa vain oli todella kylmä, varpaista meinasi lähteä tunto, hyväntuulinen nuorimies naureskeli Killerin hallin vilpoisia talviolosuhteita.

 

vaughn_miller_060212

 

 

TM