JJK-Notts County: Tietoa juhlaottelusta ja käytännön järjestelyistä – tervetuloa!

10.07.2013

20130710-jjk-nottsco-90v-plain

 

 

 

JJK:n ympärillä on viime aikoina kuohunut ikävien talousuutisten nostattamat aallot – joiden myötä Kettuperhe on kuitenkin saanut ilokseen huomata auttavia käsiä ojentuvan runsain määrin! Emme anna sen päättyä-kampanja on lähtenyt käyntiin hienosti ja lisää tukijoita ilmaantuu kaiken aikaa – jokainen tukiele on kuitenkin äärimmäisen tärkeä, joten liity rintamaan ja houkuttele ystävät, sukulaiset tutut ja naapuritkin mukaan!

 

Kampanjatuotteiden lisäksi loistava tapa tukea JJK:ta on tänään, kun Kettupaidat kohtaavat Notts Countyn kello 18:30 alkavassa juhlaottelussa. Tukesi voit osoittaa tulemalla paikalle: ostamalla pääsylipun, tuomalla seuralaisen mukaan, ostamalla fanituotteita, kahvia, makkaraa, limsaa – jokainen euro on tarpeen!

 

Stadionin kioskipisteillä on myynnissä on myös erityiset nimmarikahvit. 10 euron hintaan voit ostaa kupposellisen kuumaa ja osallistua näin Emme anna sen päättyä-kampanjaan. Jokainen nimmarikahvikupillinen tarjoillaan JJK-pelaajan nimikirjoituksella varustetusta pahvimukista – voit kerätä vaikka koko sarjan!

 

Stadionilla on tietenkin mahdollisuus myös osallistua kampanjaan tukituotteita hankkimalla – kampanjatuotteet ovat myynnissä fanituotepisteellä.

 

 

 

Infoa käytännön järjestelyistä

 

Koska kyseessä ei ole Veikkausliigan ottelu, poikkeavat käytännön järjestelyt joiltain osin liigatapahtumista.

 

Ennakkoliput otteluun ovat myynnissä normaalisti Lippupalvelun verkkomyynnissä sekä ennakkomyyntipisteillä (Intersport Tourula, Intersport Asema-aukio, Matsi Bar sekä Kotipizza Sepänaukio). Lippupalvelun nettimyynti sulkeutuu kello 15, muista myyntipisteistä lippuja voi ostaa aina ottelun alkuun asti.

 

Koska kyseessä on erityinen juhlaottelu, ei otteluun pääse Veikkausliigan kausikorteilla tai lahjakorteilla. Ainoan poikkeuksen muodostavat junioripelaajien Fox Cardit, joilla on tähänkin otteluun vapaa sisäänpääsy.

 

Stadionin kioski- ja fanituotemyyntipalvelut toimivat liigaotteluista tuttuun tapaan. Anniskelu- ja klubiärjestelyt sen sijaan ovat tällä kertaa poikkeukselliset: kaikki anniskelu tapahtuu Klubiteltassa ja teltan anniskelualueelle on pääsy kaikilla täysi-ikäisillä katsojilla. Varsinaisena Klubitelttana alue ei toimi – ruokatarjoilua ei siis ole.

 

Erityisen, vain tätä ottelua koskevan Kesäklubilipun hankkineille palvelut löytyvät stadionin Vesilinnan puoleisesta päädystä sisätiloista. 

 

 

Ketut vs. Harakat

 

Briteissä sarjat ovat kesätauolla ja Notts Countyllakin on meneillään ns. preseason – eli joukkuetta kasataan ja hiotaan yhteen tulevaa kautta varten. Sarjakausi ”Harakoilla” alkaa elokuun alussa.

 

Notts County tuli Suomeen jo 3.7. ja lähtee takaisin saarille 13.7. – niinpä kyseessä onkin melko pitkä leiri Suomessa. Suomen kiertueellaan Harakoilla on takanaan jo kaksi ottelua: torstaina 4.7. Notts kohtasi PS Kemin, sunnuntaina taas oululaisen Tervarit. Britit voittivat kummatkin ottelut: PS Kemi taipui luvuin 1-3, Tervarit taas 1-4. Maalinteko on jakaantunut melko tasaisesti eri pelaajille – onnistumisia on tullut niin mukana oleville testimiehille kuin topparikapteeni Dean Leacockillekin.

 

JJK:n rankka alkukausi on verottanut joukkuetta loukkaantumisten puolesta kovalla kädellä ja sairastuvalla alkaakin olla tungosta. Tuore päävalmentaja Juha Pasoja onkin lupaillut, että Notts-ottelussa peliaikaa tulevat saamaan liigassa vähemmälle peliajalle jääneet pelaajat – ja mukana ringissä on tällä kertaa myös useita pelaajia reservijoukkue Villiketuista! Villikettujen joukkuehan koostuu sekä tämänhetkisistä JJK:n junioreista että parin viime vuoden aikana junnuiästä yli kasvaneista pelaajista.

 

Kentällä tullaan siis takuulla näkemään ainakin vauhtia ja nälkää! Tule viettämään mukava keskiviikkoilta Harjulla, tuo kaveritkin mukaan – tuet samalla paikallista seuraasi kiperässä tilanteessa.

 

Emme anna sen päättyä!

 

Juhlaottelu: 90-vuotta seurajalkapalloilua Jyväskylässä: JJK – Notts County, Harjun stadion, keskiviikkona 18:30

 

 

jjk-ei-920x341-emme