JJK liigakakkosena, ennätykset paukkuvat jälleen

07.07.2011

JJK:n erittäin aktiivinen fanikollektiivi Facebookissa rikkoi jälleen ennätyksiä kun männäviikolla yhteisö sai 4000. jäsenensä. Kunnian laskeutua komealle tasaluvulle sai Sirpa Tuomala, jonka JJK palkitsee aidolla nimikoidulla JJK-pelipaidalla jossa komeilee myös lukema 4000. Pelipaita luovutetaan Sirpalle JJK:n kotiottelun yhteydessä Harjun stadionilla.

– Kyllähän sitä kelpaa JJK-ihmisenä mennä nyt turuilla ja toreilla. Liigassa ollaan urheilupuolella kolmantena ja Facebook-faneissa kakkosena heti toisen klubin kannoilla, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen liputtaa aurinkoisen tyytyväisenä.

Metsästys kohti seuraavaa tasalukua 5000 on jo käynnissä ja onnekkaalle on jälleen luvassa roppakaupalla mainetta ja mammonaakin JJK-aiheisten palkintojen muodossa – liity sinäkin JJK:n Facebook-tykkääjäksi jo tänään ja pyydä kaikki kettuhenkiset kaverisi mukaan!

JJK:n Facebook-yhteisön löydät osoitteesta www.facebook.com/fcjjk.

Seuraavan kerran Kettujen taidokkaista otteista voi nauttia jo maanantaina 11.7. Harjun stadionilla kun JJK:n tielle asettautuu pohjoisen ylpeys RoPS. Luvassa roppakaupalle aurinkoa, zumbaa ja Tundea – tervetuloa!