JJK-KuPS: Paikallisvastustaja sytyttää

05.05.2010
JJK-KuPS: Paikallisvastustaja sytyttää

JJK lähtee illan Suomen Cupin otteluun hyvin valmistautuneena. Suomen Cup kuuluu joukkueen itselleen asettamien tavoitteiden joukkoon, minkä lisäksi vastaan asettuva KuPS auttaa latautumista.

– KuPS on tietenkin meille se paikallisvastustaja, jota vastaan peleissä on aina korkea intensiteetti ja kovaa vääntöä. Heidän tapansa pelata meitä vastaan on ollut voimakkaan prässin antaminen ja kova kaksinkamppailupelaaminen, ja siihen pyritään nyt vastaamaan, miettii JJK:n valmentaja Jori Särkkä.

-Ja onhan meillä Liigacupin tappion jälkeen vähän revanssihenkeäkin. Kyllä me halutaan ehdottomasti mennä jatkoon.

Joukkueen terveystilanne on entisellään, eikä kokoonpanoa jouduta loukkaantumisten vuoksi miettimään uusiksi. TPS-ottelussa joukkueen peli ei kulkenut yhtä hyvin kuin aiemmissa, mutta paniikkireaktioihin ei ole syytä.

– On mukava, että seuraava peli on TPS-tappion jälkeen näin pian. Tietyllä tavalla KuPS pyrkii pelaamaankin vähän samalla tavalla kuin Tepsi. Oulua vastaan he olivat erittäin teräviä vastahyökkäyksissään ja tehokkaita paikoissaan. Tämä on hyvä paikka oppia.

– Toivotaan, että yleisökin syttyy Cupiin, sunnuntain liigapelissä meillä oli tukena  todella hieno yleisö, Särkkä päättää.

 

JJK-KuPS Vaajakosken stadionilla tänään kello 18.30.

JoriSarkka