JJK kohtaa kenraalissa MyPan – Nooa Laine avauksessa

20.04.2018

Perjantaina 20.4. klo 18:30 Viitaniemessä JJK kohtaa kauden kenraaliharjoituksessaan Myllykosken Pallon!


(Kuva Veikkausliigan ottelusta JJK-MyPa 5.8.2013. Tuolloin urallan myös MyPan kapteeninnauhaa kantanut Janne Korhonen toimi JJK:n kapteenina.)

JJK kohtaa tänään, perjantai-iltana, Viitaniemessä kauden kenraaliharjoituksessa Myllykosken Pallon. Ottelu alkaa klo 18:30. Vapaa sisäänpääsy.

JJK:n päävalmentajakaksikon toiselle jäsenelle, Janne Korhoselle, MyPan kohtaaminen on luonnollisesti mielenkiintoinen kokemus. Korhonen teki Veikkausliigadebyyttinsä Myllykoskella kaudella 1999. MyPassa Korhonen viettikin kymmenen vuotta nousten joukkueen kapteeniksi ja saavuttaen yhden Suomen mestaruuden, yhden hopean, kaksi pronssia sekä yhden Suomen Cupin voiton.

MyPa ajautui talousvaikeuksiin ja jäi ilman Veikkausliiga-lisenssiä kauden 2014 jälkeen. Nyt joukkue tekee vahvasti uutta nousua. Tänä kesänä seura pelaa ensimmäistä kertaa sitten kauden 2014 niin sanotuissa Palloliiton sarjoissa, kun joukkue nousi viime kauden päätteeksi Kolmosesta Kakkoseen.

-Herättää lämpimiä muistoja tietenkin MyPa-ajat. Hienoa, että he nousevat jälleen askel kerrallaan ylemmäksi ja tekevät paluuta korkeimmille sarjatasoille. Tällä hetkellä MyPalla on nuori joukkue, mutta yksi ikämies, Heikki Pulkkinen, siellä on jäljellä. ”Hessun” kanssa pelattiin yhdessä, joten toivottavasti näkee häntä tänään, Janne Korhonen tuumii.

JJK:lle MyPa-ottelu on viimeinen mahdollisuus kokeilla kokoonpanoja ennen viikon päästä lauantaina pelattavaa Ykkösen kauden avausta KPV:tä vastaan. Yhteistyöseura Ilveksestä MyPa-otteluun kettupaitaan liittyy 18-vuotias Niklas Jokelainen. Hän on vasenjalkainen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan kärkipelaajana tai 10-paikalla.

-FCV-ottelun jälkeen on keskitytty pallolliseen pelaamiseen. Pelinavaamisvaihetta on käyty läpi, ja tänään on tärkeää nähdä, missä mennään sen suhteen. Tommi Kari on kuntoutunut pelikuntoon, Saku Leppänen on edelleen sivussa ja Genc Kovaqi myös flunssan takia poissa, Korhonen paljastaa.

Yksi erityisen mielenkiintoinen nimi tekee tänään debyyttinsä JJK:n edustusjoukkueessa. 2002-syntynyt, JJK:n kanssa viime vuonna akatemiapelaajasopimuksen solminut Nooa Laine nähdään illalla avauskokoonpanossa!