JJK kärsi jälleen katkeran tappion Harjulla

19.09.2010

Jaro jatkoi JJK:n tuskaisten kotiotteluiden sarjaa hakemalla Harjulta sunnuntai-iltapäivänä voiton lukemin 1-2 (1-1).

JJK aloitti ottelun pirteästi ja pystyi vaikeuttamaan Jaron pelinrakentelua ahneella prässillään. Kotijoukkueen taistelu palkittiin ennen 20 peliminuutin täyttymistä Tommi Karin iskettyä Mika Lahtisen oikealta lähettämän matalan keskityksen maaliin.

Molemmat joukkueet hakivat Harjulta täyttä pistepottia, mikä näkyi varsin vauhdikkaana ja aaltoilevana pelinä. Hyviä maalitilanteita nähtiin molemmissa päissä. Erityisesti Jani Virtasen arvaamattomuus ja pallollinen taito aiheutti Jarolle vaikeuksia, vastaavasti vieraiden norsunluurannikkolaislaituri Zeze loi nopeudellaan lukuisia vaaran paikkoja kotijoukkueen maalille. Lopulta Zeze onnistui puhkaisemaan kettupaitojen linjan pistosyötöllä, jonka Papa Niang viimeisteli ensimmäisen puoliajan viime hetkillä taidokkaasti verkkoon.

Näin puoliajalle mentiin lukemissa 1-1.

Avoin peli jatkui toisella puoliajalla. Kotijoukkueen parhaat tilanteet osuivat Mika Lahtiselle, jonka laukaukset suuntautuivat kuitenkin Jaro-maalivahdin käsiin, sekä Tommi Karille. Lopulta JJK:n peli sai saman surullisen käänteen kuin niin usein aiemminkin tällä kaudella – vierasjoukkue rokotti viimeisellä kymmenminuuttisella. Viimeistelijänä tälläkin kertaa Niang.

Kotijoukkueen viime minuuttien rynnistys jäi muutamasta puolittaisesta paikasta huolimatta jälleen tuloksettomaksi. Näin pisteet Pietarsaareen.

JJK:n kausi jatkuu viikon kuluttua maanantaina, jolloin joukkue matkustaa putoamiskamppailun kannalta erittäin tärkeään vierasotteluun Maarianhaminaan.