JJK Jyväskylä ry:n sääntömääräinen syyskokous kokoontui

30.10.2020

JJK Jyväskylä ry:n yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous kokous kokoontui tiistaina 27.10.2020. JJK Jyväskylä ry:n tänä syksynä PRH:ssa hyväksyttyjen sääntöjen mukaisesti vuosikokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen.

Vajaa vuosi sitten seuran puheenjohtajaksi valittu Tom Nevanpää jatkaa tehtävässään seuraavat kaksi vuotta ja uusina jäseninä hallitukseen valittiin Timo Louhivaara sekä Rositsa Röntynen. Louhivaaran vastuualueeksi on kaavailtu seuran urheilullista kehittämistä sekä taloutta ja Röntysen tehtäväksi puolestaan viestintää ja kansainvälisiä asioita.

Janne Särkkä, Tapani Korhonen, Janne Salmela, Rauli Taipale ja Ville Väyrynen jatkavat 8-henkisen hallituksen jäseninä.

Seuran perustajajäseniin kuuluva Timo Kuulasmaa ja Tommi Rakkolainen siirtyvät sen sijaan sivuun hallitustehtävistään. Syyskokous kutsui Kuulasmaan seuran ensimmäiseksi kunniajäseneksi kiitoksena ansiokkaasta työstään seurassa. Kuulasmaa jatkaa seuran hallituksen asiantuntijajäsenenä.

Kuluvan kauden mallin mukaisesti pelaajille ei tulla maksamaan rahallista korvausta tulevanakaan vuonna, mutta seurassa pyritään sen sijaan luomaan niin hyvä toimintaympäristö kehittymiseen kuin vain Jyväskylässä olosuhteiden ja käytettävissä olevien resurssien valossa on mahdollista.

Sarjapaikka kakkosessa mahdollistaa urheilullisen kehittämisen nuorella joukkueella sekä seuran talouden vahvistamisen entisestään. Vuosikokous hyväksyi hallituksen esityksen, jossa varsinaisen toiminnan kulurakennetta nostetaan 35%. Yhdistyksen tulevan tilikauden suunnitelmissa on talouden edelleen vahvistamisen sanelemilla ehdoilla panostaa seuran valmennukseen sekä urheilullisesti nostattaa tasoa koko seurassa. Seuralla on neljässä sarjassa kilpailutoimintaa ja kahdessa omavaraista harrastetoimintaa.

Syyskokouksessa kuultiin myös päävalmentaja Basam Elfadlin mietteitä pian päättyvästä jalkapallokaudesta 2020. Elfadl korosti puheenvuorossaan nuoren joukkueen potentiaalia ja kauden aikana tapahtunutta kehitystä, jonka pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan tulevan kauden joukkuetta.